Ev & Yaşam Evinizde en çok temizlediğiniz yer neresi? Eylülce07 Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Evinizde en çok temizlediğiniz yer neresi? En çok nereyi temizliyorsunuz? Evinizde en çok temizlediğiniz yer neresi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Annem dışında ben odamı çok temizlerim, hemen toz oluyor ya sinirr, özellikle boy aynamın önünde masa var, yeto artık, çok toz oluyor. 0 0 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Mutfak sanırım. Yemek yaptıktan sonra hemen yeri süpürme ihtiyacı duyuyorum. 0 0 Yorumla
Uga915 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Lavabo ve tuvalet.. Bir de mutfak halısı 🤦♂️ Sonra da çalışma masamın üstü. 0 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl banyo, mutfak oturma odası günde en az iki kere temizlenir 0 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Saolsun annem varken ben yapmıyorum ama genelde temizlediğim yer mutfak 😂 0 0 Yorumla
TubaSueda21 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl #SelamGençlik 🍀🍀Mutfak kesinlikle temizliğin daimi ikametgahı sebzelerin ve meyvelerin duş keyfi yerinde 🤓🤓#TubaSueda21 🍀🍀 0 0 Yorumla
Yüce_Türk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Mutfak bir yumurta kırdım cama sıçradı mk 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Yerler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Annem dışında ben odamı çok temizlerim, hemen toz oluyor ya sinirr, özellikle boy aynamın önünde masa var, yeto artık, çok toz oluyor.
Mutfak sanırım. Yemek yaptıktan sonra hemen yeri süpürme ihtiyacı duyuyorum.
Lavabo ve tuvalet.. Bir de mutfak halısı 🤦♂️ Sonra da çalışma masamın üstü.
banyo, mutfak oturma odası günde en az iki kere temizlenir
Saolsun annem varken ben yapmıyorum ama genelde temizlediğim yer mutfak 😂
#SelamGençlik 🍀🍀
Mutfak kesinlikle temizliğin daimi ikametgahı sebzelerin ve meyvelerin duş keyfi yerinde 🤓🤓
#TubaSueda21 🍀🍀
Oturma odası, mutfak, banyo
Tuvalet banyo mutfak oturma odasi
Mutfak bir yumurta kırdım cama sıçradı mk
Laptop. Djajxjsjz
En çok mutfak, sonra banyo.
Banyo lavabo ve mutfak
Salon
Mutfak
Mutfak 😰
Mutfak
Yerler