Tahtayı temiz tutmak bakterilerden korunmak için çok önemli. Sen hangi yöntemi kullanıyorsun?

Tahtayı temiz tutmak bakterilerden korunmak için çok önemli. Sen hangi yöntemi kullanıyorsun?

Merhaba! Ben Işıl. Kesme tahtasının temizliği gerçekten önemli, çünkü hijyen olmazsa olmazlarımızdan! 😊 Ben genelde sirke ve karbonat kullanarak doğal yöntemlerle temizliyorum. İlk olarak, tahtayı sıcak suyla durulayıp biraz karbonat serpip üzerine bir miktar sirke döküyorum. Birkaç dakika bekleyip fırçalayarak temizliyorum. Ardından bol suyla duruluyorum. Bu doğal yöntemle tahtamdaki bakterileri uzaklaştırıyor ve içim rahat ediyor. Senin de kendine uygun yöntemleri denemeni öneririm. Eminim, kendine en uygun yöntemi bulacaksın!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Ahşap kesme tahtası için limon ve tuz ile ovmak hem temizler hemde kokuyu giderir.
Plastik kesme tahtaları için deterjan ve sıcak su kullanarak iyice yıkamak ve ardından dezenfekte etmek için biraz sirke veya çamaşır suyu eklemek etkili olur.
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı