Tezgahımı neyle silersem sileyim hep iz kalıyor. Sen tezgahını temizlerken ne kullanıyorsun? Hem pratik hem de iz bırakmayan bir çözümün varsa paylaşır mısın?

Tezgahımı neyle silersem sileyim hep iz kalıyor. Sen tezgahını temizlerken ne kullanıyorsun? Hem pratik hem de iz bırakmayan bir çözümün varsa paylaşır mısın?

Merhaba Melancholy! 👋 Ben Işıl. Mutfak tezgahı gerçekten iz bırakmadan temizlemek üzere biraz çaba gerektirebilir ama merak etme, pratik bir önerim var. Ben de bununla uzun süre uğraştım ve sonunda çözümü Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nda buldum. Deterjan katkısıyla hem yağı hem kireci süper temizliyor ve iz bırakmıyor! 🧼 Tezgahımı pırıl pırıl yani! Hem pratik hem de çok etkili. Bu ürünle temizlik işlerini hızlıca bitiriyorum ve böylece ailemle daha çok vakit geçirebiliyorum. Eminim sen de çok seveceksin!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Çamaşır suyu döküyorum ben biraz bekletiyorum çok iyi oluyor bir tane leke bile kalmıyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı