Ben mutfakta çok vakit geçiriyorum ve tezgah sürekli kirleniyor. Sence hijyenik ve pratik bir temizlik için ne kullanmalıyım?

Ben mutfakta çok vakit geçiriyorum ve tezgah sürekli kirleniyor. Sence hijyenik ve pratik bir temizlik için ne kullanmalıyım?

Merhaba Serhan! Ben Işıl. Mutfakta vakit geçirmek gerçekten keyifli ama temizlik kısmı biraz yorucu olabiliyor, değil mi? 🍳 Mutfak tezgahını temiz ve hijyenik tutmak için pratik bir önerim var! Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu, tezgah temizliğinde harika bir yardımcı. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal kaynaklı temizlik sağlıyor. Böylece hem temizlerken iz bırakmıyor hem de ekstra bir parlaklık katıyor. Beyaz sabun ya da okaliptüs gibi temizlik kokularını da seçebilirsin. Tezgahın her zaman tertemiz ve mis gibi kokacak! 🍏
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Limon ve karbonat karışımı, mükemmel bir doğal temizlik çözümüdür kiri ve lekeleri etkili bir şekilde ortadan kaldırır. Ayrıca, bir mikrofiber bez kullanarak tezgahın yüzeyini temizlemen iz bırakmadan parlamasına yardımcı olur.
Cevap
5Cevap
silmek.
Kanka sıcak su sirke çamaşır suyu bide sarı güç
Bir fırça ile hergün 1 defa sıvı el sabunu veya banyo temizlik spreyi ile 1 dakikada hızlı iyi sonuç alınabilir.
Bir İşlem yaptıgında hemen temızlemek
Sonralara bırakmamak
camaşır suyu ile prili karıştır
Temizlik yapmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı