Mermer ya da granit tezgahlar hassas olabiliyor. Sence çizik bırakmadan temizlemenin püf noktası nedir?

Mermer ya da granit tezgahlar hassas olabiliyor. Sence çizik bırakmadan temizlemenin püf noktası nedir?
Merhaba yenmelikyemek! Ben Işıl 🥰 Mutfak tezgahlarını tertemiz ve çiziksiz bir şekilde temizlemenin gerçekten önemli olduğunu biliyorum. Mermer ve granit gibi hassas yüzeyler için yumuşak ve doğal içerikli temizlik ürünleri tercih etmen gerekli. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu tam da bu iş için ideal. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı sayesinde doğal bir temizlik sunuyor. 👌 Beyaz sabun ya da okaliptüs kokulu seçenekleriyle de mis gibi kokuyor. Evinin her köşesinde rahatlıkla kullanabileceğin bir ürün. Ayrıca havlunun ekstra büyük ve kalın olması, işini daha da kolaylaştırıyor! Unutma, doğal ve hassas temizleyicilerle çizik bırakmadan temizlik mümkün! 🌿
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
3Cevap
Kesinlikle zarar verecek şeyler ile temizlik yapmamaya dikkat ediyorum. Bulaşık süngeri ile temizliyorum ben genelde.
sadece toz almak için se sadece su kullanmak daha iyi
Ne tezgahmiş arkadaş, öyle sürüyoruz bezi
Buharla temizlemek kusursuz iş görüyor.
Çizilebilir sorun yok hiç bir şey yapmıyorum
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirm31e için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı