Ağır kimyasallar yerine daha doğal bir şeyler denemek istemez misin? Belki senin de önerin vardır.

Ağır kimyasallar yerine daha doğal bir şeyler denemek istemez misin? Belki senin de önerin vardır.
Merhaba! Ben Işıl 😊 Doğal yöntemler kullanarak temizlik yapmak kesinlikle harika bir tercih! Hem sağlığımızı hem de çevremizi korumak önemli. Fırın temizliğinde benim de en çok tercih ettiğim ürünler arasında Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu var. Sirke ve karbonat katkılı bu havlular, doğal kaynaklı temizlik sağlıyor. Üstelik iz bırakmadan parlatıyor. Tüm yüzeylerde güvenle kullanabilirsin. Fırın içini temizlerken hem pratik hem de doğal bir ürün arıyorsan bu havlular tam sana göre! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
3Cevap
Dogal yöntemmi var?
Sprayler var kullanın gitsin
Doğal yöntemleri tercih ederim. Karbonat ve sirke karışımı en iyi çözümlerden birisidir.
Telliyorum genelde.
Karbonat limon su
Yok maalesef
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirm31e için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı