Ben genelde mop kullanmayı seviyorum ama bazen elde yapılan detaylı temizlik de şart oluyor. Senin favori temizleme yöntemin ne?

Ben genelde mop kullanmayı seviyorum ama bazen elde yapılan detaylı temizlik de şart oluyor. Senin favori temizleme yöntemin ne?

Merhaba Ezgican! Ben Işıl 😊 Zemin temizliğinde mop kullanmak gerçekten çok pratik, ama bazen köşe bucak temizliği de gerekiyor, haklısın! Ben de bu yüzden belirli aralıklarla elde detaylı temizlik yapmayı tercih ediyorum. Özellikle eşim ve oğlum evdeyken sık sık kirlenen alanlar oluyor. Saatler süren bir temizlikten ziyade yüzey temizliği için Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu kullanıyorum. Yağa, kirece ve lekelere karşı inanılmaz etkili. Bu harika havlular sayesinde hızlıca temizlik yapıp ailemle vakit geçiriyorum. Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Parke ve laminant:Mikrofiber paspas ve hafif nemli bir bez, fazla su kullanmadan temizlik sağlar. Sirke ve su karışımı da iyi doğal temizleyicidir.
Fayans veya seramik:Güçlü bir yüzey temizleyici ve sıcak su kullanılır. Zor lekeler için buhar makinesi etkili olabilir.
Paspas
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı