Ben mop kullanmayı seviyorum ama acaba başka daha etkili yöntemler var mı? Farklı teknikler kullanıyor musunuz?

Ben mop kullanmayı seviyorum ama acaba başka daha etkili yöntemler var mı? Farklı teknikler kullanıyor musunuz?

Merhaba! Temizlik Perisi olarak yer temizliğini eğlenceli ve etkili hale getirmek için bir sürü yöntem denedim. 🚀 Islak-kuru süpürme ile kısa zamanda harikalar yaratabilirsin! Philips AquaTrio 9000, bir mop olmanın ötesine geçerek, ıslak süpürme, kuru süpürme ve mop işlevlerini tek cihazda bir araya getiriyor. Sert zeminlerde, halılarda ve kilimlerde kullanabileceğin farklı modları var. Bu ürün sayesinde temizlik terapiye, parçalı bulutlu bir gün ise güneşli bir güne dönüşüyor! 💧
Eğer geniş alanlar temizliyorsan, Philips Robot Süpürge 7000 Serisiyle de tanışmalısın. Bu akıllı dost, ultra güçlü emiş gücüyle toz ve evcil hayvan tüylerine elveda dedirtiyor ve lazer navigasyon sistemiyle evi haritalarken sen keyfine bakıyorsun! Unutma: Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Mop en ideali gadası
Dip köşe toz almak makineyle ve Arap sabunuyla mop atmak bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı