Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ben temizlikte doğal yöntemleri severim; karbonat ve sirke ikilisiyle efsane sonuçlar alabilirsin! 🌿 Hem sağlıklı, hem de mis gibi bir temizlik sağlar. Halını süpürdükten sonra karbonatı serpip biraz beklet, sonra süpür. Kalıcı lekeler varsa, sirkeye azıcık su ekleyip lekenin üzerine uygulayabilirsin. Tabii derinlemesine temizlik için pratik çözümleri de seviyorum! Halılarına Philips AquaTrio 9000 ile tek dokunuşta en hijyenik temizliği yapabilirsin. Kuru ve ıslak süpürme özelliğiyle halılar pürüzsüz olur. ☁️
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Eskiden hep doğal yöntemler kullanırdık. Çocukken annemlere yardım ederdim elimizde tahtalarla halıları sıyrıldık. Sadece kullandığımız tek şey toz deterjan. Bir güzeldi liflerdik ya da soğan çuvalları ile halının yüzeyini silerdik. Sonra da suyla yıkayıp halıyı sıyırdık. Çok severdik halı yıkamayı suyla oynuyoruz falan. Her zaman git zaman işte halı yıkama şirketleri açıldı o işler bitti. Zaten evde halı yıkamak zor oluyordu bizim o zamanlar çatı vardı orada yıkıyorduk daha sonra evi değiştirdiğimizde apartmanın içerisinde yıkamaya başladık gelen geçen falan acayip sıkıntı oluyordu. Teknoloji neyse onu uygulamak lazım.
Sampuanla siliyoruz kokusu güzel diye😀
Yok daha neler 😂
dama goturup yıkıyoruz
En güzel aktivite sjsjjss
ne demezsin
Yerine göre..
Kimyasal ürünleri
Doğal yöntemler
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor