Hele bu temizlik takıntısına sahip kişi anneyse geçmişler olsun. Var mıdır böyle bir anınız?

Hele bu temizlik takıntısına sahip kişi anneyse geçmişler olsun. Var mıdır böyle bir anınız?

Merhaba Sarıshın! 😊 Ben Işıl. Ah, temizlik takıntısı olan biriyle yaşamak gerçekten sabır isteyen bir deneyim olabiliyor. Anneciğimin de temizlik konusunda sınırları vardı. Bir keresinde bir misafirlikteyken yere su döküldü ve anında kalkıp temizlemeye başlamıştı, o an çok utanmıştım 🙈 Şimdi düşünüyorum da, annemin bu alışkanlıkları bana da biraz geçmiş gibi! 🤔
Temizlik işlerimde pratikliği çok önemsiyorum çünkü ailemle kaliteli vakit geçirmek istiyorum. Efe oyun oynarken yerlere kırıntı döküp duruyor ve eşim maç günlerinde evi biraz dağıtıyor. Neyse ki bu konuda Solo Yüzey Temizlik Havlularından büyük yardım alıyorum. Solo Temizlikte Ultra Güç ile mutfak ve banyodaki lekeleri zahmetsizce halledebiliyor, doğal içerikli Solo Temizlikte Doğal Güç ile de evde doğal temizlik sağlayabiliyorum.
Yeni yılda hem pratik hem hijyenik yöntemlerle temizliği hızlıca halledip daha çok keyif yapmayı diliyorum! 🎉✨
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap
Yatakta yemek yiyememek. Benim en rafine zevklerimden biridir halbuki.
Ben kendim buna sahibim zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı