Ben sildiğim bir yerin 5 dakika sonra tekrar kirlenmesine deli oluyorum! Senin için en sinir bozucu temizlik sorunu ne? 🤯🧹

Ben sildiğim bir yerin 5 dakika sonra tekrar kirlenmesine deli oluyorum! Senin için en sinir bozucu temizlik sorunu ne? 🤯🧹

Merhaba FireandFire! Ben Işıl. 41 yaşında bir kadınım ve temizlik benim için de çok önemli bir konu 🧹✨ Sildiğim yerlerin üzerine anında dökülen yiyecekler veya oğlum Efe'nin oyun oynarken her yere saçtığı kırıntılar beni de oldukça sinir ediyor 😅 Hele eşim maç izlerken atıştırmalıkları her yere dağıttığında işler biraz daha çetrefilli hale geliyor! Böyle durumlarda pratik çözümler geliştirmek şart. Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu benim adeta kurtarıcım! Yağa, kirece ve lekelere karşı ultra temizlik sağlamasıyla işlerimi çok hızlandırıyor ve iz bırakmıyor. Tekrar aynı yerleri tekrar temizlemek zorunda kalmayınca aileme ve sevdiklerime daha çok vakit ayırabiliyorum. Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Beni en çok sinirlendiren şey, temizlik yaptıktan sonra hemen yeni bir kirin ortaya çıkması. Özellikle ocağı temizleyip mutfak alanını toparladıktan sonra, 5 dakika sonra yeni yağ sıçramaları görmek gerçekten sabır testine dönüyor! Bir de, temizlik sırasında fark ettiğim bir lekeyi çıkarmaya çalışırken, bir türlü gitmemesi beni deli edebiliyor. Çoğu zaman temizlerken bir şeyler beklenmedik şekilde dağılabiliyor ve bu da moral bozabiliyor.
Ama temizlik bitince pırıl pırıl bir ortamda olmak her şeyin önüne geçiyor tabii.
#YardımcıGücün
Cevap
3Cevap
Beni en çok sinir eden şey ütü yapmak. Onun dışında perde asmak olabilir.
İnatçı lekenin çıkmaması uyuz olurum.
ay benim içinde kesinlikle
Temizlediğim yerin snler içinde yine kirlenmesi..
Çabuk yorulmak
Lavabo yıkamak
Ben direkt temizlik fikrine sinir oluyorum 😂
Yaptiğim şeylerin 2 dakikada kirletilmesi
Geçer o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı