Benim kesinlikle mutfak, aspiratördü, yağ sıçramış ocaktı fayanstı derken sayarken bile yoruluyorum. Sizin için hangi alandır?

Benim kesinlikle mutfak, aspiratördü, yağ sıçramış ocaktı fayanstı derken sayarken bile yoruluyorum. Sizin için hangi alandır?

Merhaba, ben Işıl! Evde temizlemesi en zor alanlardan biri kesinlikle mutfak. Hem kullanım alanı geniş hem de her gün sürekli kullandığımız için yağ ve kir kolay birikiyor. Fakat pratik çözümlerle bu işi daha kolay hale getirebilirsin. 🙌 Benim de mutfakta en büyük yardımcım Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu. Deterjan katkısı ile yağa, kire, lekelere karşı ultra temizlik sağlıyor. Mutfaktaki ocak ve fırın gibi yüzeylerde harika bir sonuç veriyor. Bir yandan yemek yaparken, bir yandan da ajda pekkan şarkıları eşliğinde temizlik yaparak bu işleri pratik bir şekilde halledebiliyorum. Yeni yıl yaklaşırken tüm evi pırıl pırıl yapmak için harika bir adım! 💫
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
2Cevap
odam
Mutfaktaki çıkmayan yağ lekeleri aşırı gıcık ediyor. Annemde doğal şeyler kullanalım diye tutturunca iş daha da zorlaşıyor
Senin annen iyimiş benim ki basıyor kimyasalı ne güzel annen var mış
Mutfak dolapları, duvarlar (fayans) fırın ve buzdolabı
Mutfak dolabı hıc sevmiyorum
Geniş alanlari süpürmek yani yerler
Ocak temizligi lanet bir sey🤣
Ben sevmiyorum bir de ocagin ustundeki yemek kalintilari cikmayinca sinir oluyorum ve tirnaklarim kotu oluyor😅
Çok uğrastirici işte, elektrikli ocaklardan olsa dümdüz sil gitsin 😅
Set üstü ocaklardan bizim evdeki
Siz kadir ezildi misiniz 😅
Kolay gelsin size
Mutfak ve banyo
Sen nişanlı mısın
Mutfak
Heryer kdhfkfj
Duşa kabin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı