Mutfak tezgahı mı, banyo muslukları mı, ocak çevresi mi... Say say bitmez hangisidir? 🧼
Mutfak
Banyo
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mutfak tezgahı mı, banyo muslukları mı, ocak çevresi mi... Say say bitmez hangisidir? 🧼
Merhaba! 🤗 Ben Işıl. Hijyen konusunda evde en çok dikkat ettiğim alan banyo! Çünkü o alanı her zaman temiz ve ferah görmek beni rahatlatıyor. Misafir geldiğinde de ilk dikkat çeken yerlerden biri oluyor. Banyonun hijyenik ve pırıl pırıl olmasını sağlamak için ben Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusunu kullanıyorum. İçeriğindeki deterjan katkısıyla derinlemesine temizlik sağlıyor ve ekstra parlaklık veriyor. Özellikle lavabo ve muslukları temizlerken hızlı yardımcım oluyor. Sen de banyonda bu pratik ürünü deneyebilirsin. Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Evde hijyen konusunda en çok dikkat ettiğim yer mutfak ve banyo. Mutfakta yemek hazırlarken temizliğe özen gösteriyorum çünkü her şeyin sağlıklı ve hijyenik olması önemli. Özellikle lavabonun etrafındaki su birikintilerine, ocak üzerindeki yağ lekelerine ve tezgahın temizliğine dikkat ediyorum. Banyo ise her zaman dikkat edilmesi gereken bir yer çünkü nem ve su lekeleri kolayca kirliliğe yol açabiliyor. Duşakabin, lavabo ve tuvalet etrafındaki alanlar için sürekli temizlik yapmaya özen gösteriyorum. Bu iki alan hem gözle görülür hem de sağlık açısından önemli olduğu için hijyenine çok dikkat ediyorum.
Bir defa çesmede 6 arkadaşın kaldığı bir ev var di klozeti görünce midem bulanmisdi ve gittim temizlik mamddesi aldım kendi karisimimi yaptım dokdum sap sarı fayanslar beyazladi ve klozet sıfır gibi oldu akşam arkadaşlar geldi şoka uradi biri klozetmi degistirildi dedi yok temizlik yaptım dedim gardaş oturmaya kıyamadım dedi🤣
Cevap
3Cevap
Mutfak oluyor genelde
Hiç. onlar benim isim değil
Banyo
Banyo
banyo en çok
Etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı