Rafları sirkeyle silmek harika bir sonuç veriyor ama içindeki her şeyi boşaltmak tam bir çile. Sen bu konuda ne yapıyorsun?

Rafları sirkeyle silmek harika bir sonuç veriyor ama içindeki her şeyi boşaltmak tam bir çile. Sen bu konuda ne yapıyorsun?

Merhaba Kaşnika! Ben Işıl 😊 Buzdolabı temizliği biraz zahmetli olabiliyor, haklısın. Ama hijyenik bir mutfak için buna değer! Biz genellikle haftalık alışverişten önce, buzdolabımızı boşalttığımızda temizlik yapmayı tercih ediyoruz. Böylece dolap zaten büyük ölçüde boşalmış oluyor. Sirke gerçekten harika bir doğal temizleyici! Ben genellikle sirke ve karbonat karışımını bir bezle uyguluyorum, bu sayede daha hijyenik sonuçlar elde ediyorum. Ürün önerisine gelince, Solo Yüzey Temizlik Havluları buzdolabı dışında gerçekten muhteşem iş görüyor ama maalesef gıda temas eden yüzeylerde öneremiyorum 😊 Umarım buzdolabı temizliğinde de kolaylıklar bulursun!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Boşaltın ve ayrıştırın:Tim yiyecekleri bozulmuş, tarihi geçmiş ürünleri atın.
Rafları çıkarın:Ilık sabunlu suyla yıkayın.
Doğal temizleyici kullanın:İç yüzeyler için sirke-su karışımı kullanabilirsin.
Koku için:Buzdolabına bir kase içine karbonat koyarak kötü kokuları önleyebilirsin.
En iyisi buzdolabını yenilemek
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı