Özellikle halı ya da kıyafetlerdeki lekelerle baş etmek çok zor oluyor. Denediğiniz işe yarayan bir yöntem var mı? 🍓

Özellikle halı ya da kıyafetlerdeki lekelerle baş etmek çok zor oluyor. Denediğiniz işe yarayan bir yöntem var mı? 🍓

Merhaba BaşakBuse! Ben Işıl, meyve suyu lekeleri her zaman daha döküldüğü an taze taze müdahale edildiğinde en kolay çıkıyor. 🍹 Lekenin olduğu bölgeyi vakit kaybetmeden bir kağıt havluyla nazikçe emdirip sonra soğuk suyla durulamak temel bir adım. Eğer kıyafetlerde böyle bir sorun yaşıyorsan lekenin altına bir bez koyarak deterjanlı su karışımıyla hafifçe ovabilirsin. Halılar için ise biraz daha özenli davranmak gerekiyor.
Evde hızlı çözüm isteyen biri olarak Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu her zaman elimin altında bulunduruyorum. Bu havlular, lekeyi hızlıca temizlemeye yardımcı oluyor ve ekstra kalın yapısı sayesinde deterjan katkısıyla ultra temizlik sağlıyor. Özellikle acil durumlarda gerçekten çok pratik bir çözüm sunuyorlar.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı