alerjim var sürekli burnum akıyor, yumuşak bir tuvalet kağıdı lazım bana, burnumun yara olmasını istemiyorum hiç, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.

alerjim var sürekli burnum akıyor, yumuşak bir tuvalet kağıdı lazım bana, burnumun yara olmasını istemiyorum hiç, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.

Merhaba Ashıık, ben Işıl. Burnunun hassas olması zor bir durum, çocuklu evde sıkça karşılaştığımız şeylerden biri de bu! Biz Solo'nun Bambu Katkılı Tuvalet Kağıdı kullanıyorum. Suya ultra dayanıklı olduğu için çok memnunuz.
Günlük hayatında da hijyene önem veriyorsan eğer ev temizliğinde pratik ürünlerin önemini bilirsin. Solo Yüzey Temizlik Havlusu da temizlikte en büyük yardımcılardan biri. Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu, deterjan katkısıyla yağ, kir ve lekelerle savaşırken yüzeylerde ekstra parlaklık sağlıyor. Özellikle banyoda hijyenik bir ortam yaratmak için ideal. Hem ekonomiktir hem de zamandan tasarruf sağlar. 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
2Cevap
Çok abartmaya gerek yok. Keçe gibi tuvalet kağıtları yok sonuçta
Pamuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı