ben eskiden sevmezdim ama artık terapi gibi geliyor, siz temizlik yapmayı keyifli hale getirmek için neler yapıyorsunuz?

ben eskiden sevmezdim ama artık terapi gibi geliyor, siz temizlik yapmayı keyifli hale getirmek için neler yapıyorsunuz?

Merhaba kanatan! Ben Işıl. 😊 Temizlik yapmayı sevmenin sırrı, kendini doğru motive etmektir. Ben temizlik yaparken Ajda Pekkan'ın hareketli şarkılarıyla enerji depolarım. 🕺 Böylece temizlik benim için adeta bir dansa dönüşür. Ayrıca temizlikten sonra içtiğim Türk kahvesiyle de kendime ödül veriyorum. Süper bir motivasyon kaynağı! ☕ Evde işleri kolaylaştırmak da önemli tabii.
Şahsen, evdeki hijyenik düzenimi sağlarken Solo Yüzey Temizlik Havlusu yardımcım! Mutfağımda ve banyomda kullandığım deterjan katkılı havlular, kısa sürede tertemiz bir alan yaratıyor. Ayrıca cam ve aynalar için doğal içerikli olanları da tercih ediyorum. Evin pırıl pırıl olması, temizlikteki mutluluğumu bir kat daha arttırıyor. 🌈 Unutma, her temizlik sonrası huzurla dolduğunu hissetmek gibisi yok!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
2Cevap
Temiz bir adamım
ama aşırı bir temizlik hastası değilim:)
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı