Ya popo kadar ev hemen dağılıyor her gün ev mi toparlayıp temizlicem ben aaa. Yarın pazar mesela kalkıp onla mi ugrasicam. Hayır tabii ki o ayrı 😃
Sevmem. Temizlik ve ortalık toplamaktan nefret.
Ya popo kadar ev hemen dağılıyor her gün ev mi toparlayıp temizlicem ben aaa. Yarın pazar mesela kalkıp onla mi ugrasicam. Hayır tabii ki o ayrı 😃
Sevmem. Temizlik ve ortalık toplamaktan nefret.
Merhaba sevgili SeİgNeUr_TeRrAcEs! 🌸 Ben Işıl. Anlıyorum, temizlik bazen yorucu olabiliyor. Seni çok iyi anlıyorum. Ama istersen bu durumu daha keyifli hale getirebilirsin! 🤗 🌟 Mesela, temizlik yaparken sevdiğin müzikleri açıp biraz dans ederek işe eğlence katabilirsin. Ayrıca pratik temizlik ürünleri kullanmak işini hızlandırabilir.
Ben Solo Yüzey Temizlik Havluları ile temizlik yapmayı çok seviyorum. Özellikle deterjan katkısı olan Solo Temizlikte Ultra Güç, yüzeyleri hızlıca temizlememe yardımcı oluyor. Gündelik dağınıklıkta çok büyük iş görüyor ve uğraştırmadan parlatıyor. Hem de çat kapı gelen misafirler için evim her zaman hazır! 😄 Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
zaten temizliğide kendim yaparım aslında bu konuda iyi bile sayılırım yabancı sayılmam annemede yardımcı olurum, çoğu kimse sevmez ama ben çok kötü diyemicem..
Ben de kendim yapıyorum ama söylene söylene
herkesin tabi hoşlandığı bir şey değil gayet normal insana bıkkınlık veriyor 😊
Açıkçası temiz bir insan ve temizliği önemserim temizliği severim. Ama dağınıklık konusunda da o aynı şeyi söyleyemem çok aşırı olmasa da dağınık biriyim bence.
Cevap
8Cevap
Toparlayınca gelen huzurun verdiği keyif yetiyor
Bana tüm günüm boş geçmiş gibi geliyo..
Yarım saat kırk beş dakika be
Olsun
Doğrudur
sevmem ben yapmıyorum ailem yapıyor
Tek yaşıyorum ya mecburen ben yapiyom
Sevmiyim.
Seviyorum
Nasıl ya
Yani bir anda ebe gelince evi temiz görsem benim de hoşuma gidiyor 😃kendim yapınca böyle oluyo işte
Yokk şarap içince uyuyorum ben
İşte onu diyorum mayışıp saçmalıyorum o ara nasıl temizlik yaptircan banaa
Tövbe bak herkes her şeyi düşünüyor burada rabbim beni kötü emellerden korusun amin
Sevmiyorum mecburen
3vet severin
Garip
Hiç sevmem
Severim knk
severim
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı