Alışveriş & Hediyeler Her akşam dağ gibi bulaşığınız oluyor mu? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Az yesem bile bir sürü bulaşık çıkıyor, çıldırmamak işten değil 🙂↕️ Her akşam dağ gibi bulaşığınız oluyor mu? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% 1 yıl Çıkanı çıktığı gibi hallederim öyle biriken bir yığın görsem darlanırım 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Ben de Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sadece akşam olsa iyi sabah öğlen akşam tezgah hemen dağılıyor 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Neden öğlen de oluyor Yorumla buzzzgibikarpuzz 1 yıl Öğlen yemeğe geliyor eşim Yorumla
zeusunoğlusu Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Çıkar çıkmaz olur mu? Mantıklı bi iş bölümüyle hepsi biter. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bulaşıklarla ben ilgilenmiyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Darısı başıma :) Yorumla AliceMixfield 1 yıl Hadi inşallah😂 Yorumla
Dilly7 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl İstisnasız her akşam var 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Neden öyle oluyor Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kardeşime klitliyom o işi 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl En temizi Yorumla
kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Düğün bulasg diyorum bn ona 😄 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Öyle ama Yorumla
KadirAlmanya Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 98% 1 yıl Tek yaşadığım için fazla sıkıntı olmuyor 1 5 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Benim çok çıkıyor nedense Yorumla KadirAlmanya 1 yıl Bulaşık makinesi almaya ne dersin Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Olmayan ev mi var sence Yorumla KadirAlmanya 1 yıl Bence her evde olması lazım ve %90 kullanan vardır diye düşünüyorum Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Benim yazdığım yazılarda görebilirsin beyaz eşya paylaşımlarım da var Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. olmuyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çıkanı çıktığı gibi hallederim öyle biriken bir yığın görsem darlanırım
Ben de
Sadece akşam olsa iyi sabah öğlen akşam tezgah hemen dağılıyor
Neden öğlen de oluyor
Öğlen yemeğe geliyor eşim
Çıkar çıkmaz olur mu? Mantıklı bi iş bölümüyle hepsi biter.
Bulaşıklarla ben ilgilenmiyorum
Darısı başıma :)
Hadi inşallah😂
İstisnasız her akşam var
Neden öyle oluyor
Kardeşime klitliyom o işi
En temizi
Düğün bulasg diyorum bn ona 😄
Öyle ama
Tek yaşadığım için fazla sıkıntı olmuyor
Benim çok çıkıyor nedense
Bulaşık makinesi almaya ne dersin