Güncellemeler
+1 yıl
Yine de enflasyonla bu kadar dalga geçilmesi normal mi?
Bu video fazla abartı değil mi?
Resmen dalga geçiliyor ekonomi ile.
Bu video fazla abartı değil mi?
Resmen dalga geçiliyor ekonomi ile.
İnsanlar enflasyonla ironi yapar olmuş.
Sizce enflasyon dünyanın her yerinde mi var?
Yoksa sadece Türkiye'de mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yav abi sorduğun soruya bak. İngilterede ürünlerin bazılarının fiyatı yıldan yıla düşüş bile gösterebiliyor. Türkiye'de etin fiyatı geçen seneden by seneye ne kadar artmış bir baksana.
Yayinladigim videodaki kadar da kötü değildir bence. Bence çok abartılıyor, hem hükümet yanlılarıyla dalga geçer gibi bu video. Benim bayağı canımı sıktı. İzlesen seninde canın sıkılır.
linkini at izleyemiyorum. Bu kadar kötü diyorsun da ben 18 yaşındayım benim bile zamanında 25 kuruşa aldığım dondurma su an 5 lira. Normal mi sence bu? yüzde kacyüz zam ediyor hesapla bakayım. Bu ekonomiyi normal goruyorsaniz size müstehak. Benim yaşımda kaç tane Türk genci ömründe pastırma tatmadı ulan, pastırmanın bile tadını bilmiyoruz atalarımız hayvanciydi hayvanci bir milletten geliyoruz o kadar çiftçi var ama pastırma tadını bilmiyor genclerimiz. Avrupa'da gençler lise yıllarında araba alabilirken aylık 45 Euro'ya en kral telefonu alabilirken bizi neden bunlara mahkûm goruyorsunuz. hükümet yanlısı isen sana bir gram hakkımı helal etmiyorum rabbim hepinizden bunun hesabını soracak, beyniniz yıkanmış her denilene inaniyorsunuz. Araştırma gücünüz kalmamış. Doktorlar ülkeden kaçmaya çalışıyor sebebi ne sence? Kendi vatanından kovulan insan mı olur reisiniz de çıkmış gitsinler diyor. Kendi evlatlarini vatanlarindan kovuyor. Her gün bjr doktor dovuluyor hiç mi gormuyorsun? Atatürk zamanında demiş milletvekili maaşları öğretmen maaşını geçmesin diye, şimdi ne halde goruyorsun. Öğretmen ailesini nasıl gecindirecegini mi düşünsün ogrencilerini mi düşünsün. Bizi yönetenleri biz seçiyoruz onlar bizi ikna etmeye çalışırken yaşıtların parti köleliği yapıyor. Tapmaya alışmışsiniz siz. Tek büyük Allah'tır hiçbir parti başkanı benden üstün değil bana hizmet etmek zorundalar.
https://youtu.be/TaGuroRVCBA?si=chtpjv7Vs8et5MlV
Ben AKP'li değilim ama video yine de çok aşağılayıcı, akp seçmeni ile resmen alay ediyor
https://youtu.be
/TaGuroRVCBA? si=chtpjv7Vs8et5MlV
Linki yazınca otomatik olarak geliyor video ben de youtu. be'den sonra boşluk koydum sadece link yukarıda.
videoda nerde akp geçiyor abi? akp secmeni ile dalga gecmemis. Ama ben tüm gün geçiyorum böyle iğrenç bir insan sürüsü ben görmedim. Sözde İslamcı geçinip kula kulluk ediyorlar
Akp seçmenine devamlı makarnaya oy veriyorlar filan diyorlar. Sonra nefesi açlıktan kokuyor da yine de AKP'yi destekliyor diyorlar ya. Yapan kişi akp ile ilgili bir şey demese bile, tipik akp seçmeni diye paylaşıp dalga geçiyorlar bu videoda. Sen dalga geciyorsan linkten indir videoyu büyür dalga geç herkes gibi, herkesin kendi özgür düşüncesi.
keşke makarnaya oy verseler o da yok. Nefesi açliktan kokan da maalesef akpliler değil masum Türk gençliği
Ben internette gördüğüm videoları diyorum. Kadın çöpten ekmek topluyor, kime oy vereceksin diyorlar Akp diyor.
Çöpten ekmek toplayan başka bir adama diyorlar 'seni bu hallere düşürenlerin..' diye beddua okuyor başka biri, o adam da öyle deme 'basimizdan eksik olmasin' diyor.
o adam ve kadin copten yemeye layık o zaman. Zerre üzülmem
Sadece kendileri yemiyor ki herkes çekiyor ceremesini. Bu videonun sonunda da gücüm yetse bütün dünyaya fakirliği yayarim diyor ya bana bunları anımsattı.
mal sürüsü abi ya, laf anlamadılar seçim bitti yapacak bir sey yok
😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!