Alışveriş & Hediyeler Temizlik yaparken siz de dinleniyor musunuz? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bazen yorulmaktan çok dinlendiriyor. O kirlerin temizlendiğini görünce ve hemen arkasından güzel bir kokuyla da son dokunuşu yapınca, her yeri pırıl pırıl görünce yorgunluğumu unutuyorum 😊 Temizlik yaparken siz de dinleniyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. dinleniyorum evet 1 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Evet. Özellikle süpürge yapmak çok hoşuma gidiyor. Müzk eşliğinde yapınca sanki aklımdaki dağınıklığı da süpürmüşüm gibi hissediyorum. 1 0 Yorumla
highheelsonmytippies Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Temizlik yaparken dinlenmek mi :) 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Yorucu oluyor elbette ama sonrasında işi bitirdiğinde gelen rahatlama tüm yorgunluğunu alıyor ☺️☺️ Yorumla highheelsonmytippies 1 yıl Aynen o ayrı :) Yorumla
aristokratikbirey Takip Et Xper 4 Yaş: 106 1 yıl Hayır çok yoruluyorum ama en sonunda mutlu oluyorum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Dinlendirici stres atıyorm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
dinleniyorum evet
Evet. Özellikle süpürge yapmak çok hoşuma gidiyor. Müzk eşliğinde yapınca sanki aklımdaki dağınıklığı da süpürmüşüm gibi hissediyorum.
Temizlik yaparken dinlenmek mi :)
Yorucu oluyor elbette ama sonrasında işi bitirdiğinde gelen rahatlama tüm yorgunluğunu alıyor ☺️☺️
Aynen o ayrı :)
Hayır çok yoruluyorum ama en sonunda mutlu oluyorum
Dinlendirici stres atıyorm
Akıllı Süpürge
Dinleniyorum ama öylede çok uzuyor
Evet
Evet bebişim 💅💖🎀
Yorulurum