Alışveriş & Hediyeler Temizlik yaparken rahatlıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sinirden sapı kırdım ama evet temizlediii Güncellemeler+1 yıl Ev temizlendi yazıcaktım sondaki şey yanlış, yorgunluktan ölüyorum bu arada viladayı aldığım yer baya ilgili ücretsiz sap yoluycaklar alırsanız markayı önereyim Temizlik yaparken rahatlıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
redflowers008 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 424 cevap paylaştı. Evet, stres atmak için bire bir temizlik yapmak. 🙂 0 0 Yorumla
ByExrian Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl kesinlikle dans ediyorum evde bildiğin :) müziğide acıuorum 0 0 Yorumla
selinwo1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl sdkjddfnhskseyj aynen valla kim sever lan temizliği ben bile zorla o da kolaysa. d 0 0 Yorumla
Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Başak burcuyum unuttun mu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Unutamam Yorumla Burbie +1 yıl Ama unut lütfen Yorumla Soran +1 yıl Unutmuycam evlencez çünkü Yorumla Burbie +1 yıl Niye haber vermiyorsun önceden Yorumla Soran +1 yıl Süpriz yaptım yavrum Yorumla Burbie +1 yıl Tatlı küçük süprizler 😛🌊🥳💜🌸🌊🌪🚀⚔️😍🔥🎁🧸🎈🎀🛍🎉🎊 Yorumla
кириченко Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl pekmez döküp yalanıcak kıvama geldi mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Geldi de sap elimde kaldı knk😂 Yorumla кириченко +1 yıl sapa neden eski sevgili muamelesi yaptın ki? . d Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂sesli güldüm Yorumla
karlarkralicesii Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben temizlendigi icin rahatliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet, stres atmak için bire bir temizlik yapmak. 🙂
kesinlikle dans ediyorum evde bildiğin :) müziğide acıuorum
sdkjddfnhskseyj aynen valla kim sever lan temizliği ben bile zorla o da kolaysa. d
Başak burcuyum unuttun mu
Unutamam
Ama unut lütfen
Unutmuycam evlencez çünkü
Niye haber vermiyorsun önceden
Süpriz yaptım yavrum
Tatlı küçük süprizler 😛🌊🥳💜🌸🌊🌪🚀⚔️😍🔥🎁🧸🎈🎀🛍🎉🎊
pekmez döküp yalanıcak kıvama geldi mi
Geldi de sap elimde kaldı knk😂
sapa neden eski sevgili muamelesi yaptın ki? . d
😂😂😂sesli güldüm
Ben temizlendigi icin rahatliyorum