ben isimi yapiyorum zaten ama yine isten gelib bunu yap onu yap diyo ben?
Hizmetçimiyim? Her zaman bunun yuzunden cok bikiyorun isimi yapiyorum uine gelib konusutokizoyo dahada çok yap dahada temiz yap diyo bu durumda ne edilir?
Hizmetçimiyim? Her zaman bunun yuzunden cok bikiyorun isimi yapiyorum uine gelib konusutokizoyo dahada çok yap dahada temiz yap diyo bu durumda ne edilir?
Ev üstüne ev durumu o kadar kötü bir durumki. Yani bu çok zor aynı evin içerisinde oturman kaynananla. Sen bir an önce kendine aktivite bulmalısın. Yani senin hem bir nefes alacağın bir yer hemde bahanen olan bir yer olması lazım. Yoksa maalesef tamamen senin evin senin rahatlığın olmadığı için başını hep ağrıtacak. Çocuk olayı varsa eğer çalışman imkansızsa. Bunu eşinle güzel bir dille paylaş kanına gir bi şekilde valla. Bu şeytanlık değil üstesinden anca bu şekilde gelebilirsin. Valla madursun sen zaten ama ultra maduru oyna eşine. Biraz sana güç olsun🤣
Deneyecegik tsk ederim eve t cocuk var calisamiyorum zaten calisma imkanim bile olsa esim izin vermez
Cevap
4Cevap
bence konuşun onunla
Cok konustum degismito her kesin gelini daha çok çallişiyo sen az çalişiyosun diyo
Çok biliyorsa kendi yapsın sırf eziyet için yapıyorlar
Kavga edilir ama kocayla
Nasil yani ne diyimki ona onun hic bi seyden haberi yok
İşte haberi olmadığı için kaynanan böyle davranıyor ya
Ama kicam baya ama baya anneci
Haahh işte sorunu buldun. Sorun kaynanan değil. Annesiyle eşi arasındaki köprüyü doğru kuramayan kocanda sorun.
Iyide bu durumda bana ne dusuyoki napa bilirimki
Kocana bundan rahatsız olduğunu uygun bir dille anlatabilirsin
Oda tabii Annesine hak verecek ((
O zaman yapacak bir şey yok gülüm paşa paşa katlanacan
Mecburen (
Veremez
Ne veremez
alma eve mkkkkk
Ev onun bizim evimiz yok ayri evede cikamiyoruz
Kov def et. Bir daha yapiyor mu
Haklısın
Ayni 3vde misiniz?