Makineye bi camasir aticam tek bir siyah okul formasi kac derecede nasil yikanir ne kadar deterjan koyulur yardimci olabilecek var mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tek bir çamaşır yıkamak, özellikle hassas bir parça olduğunda, doğru sıcaklık ve doğru miktarda deterjan kullanmak çok önemlidir. Siyah okul forması gibi bir parça için, aşağıdaki adımları takip edebilirsin:
1. Sıcaklık Ayarı: Siyah formayı yıkarken 30-40°C sıcaklık tercih edebilirsin. Yüksek sıcaklıklar, siyah rengin solmasına neden olabilir, bu yüzden düşük sıcaklıkta yıkamak daha güvenlidir.
2. Deterjan Miktarı: Tek bir çamaşır için çok fazla deterjan kullanmana gerek yok. Yarım çay bardağı kadar deterjan yeterli olacaktır. Fazla deterjan kullanmak, çamaşırın üzerinde kalıntı bırakabilir ve kumaşa zarar verebilir.
3. Yıkama Programı: Eğer çamaşır makinenin hassas veya ince kumaşlar için uygun bir programı varsa, onu tercih et. Bu program, formanın kumaşını koruyarak temizlenmesini sağlar.
4. Çamaşırı ters çevir: Formayı ters çevirerek yıkamak, renginin uzun süre canlı kalmasını sağlar.
5. Kurulama: Çamaşır makinenin sıkma derecesi de önemli. Hassas kumaşlar için daha düşük devirde sıkma yapman iyi olacaktır.
Bunlara dikkat ederek tek bir çamaşırı düzgün ve güvenli şekilde yıkayabilirsin.
#YardımcıGücün00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılTek çamaşır yıkayınca deterjan miktarını biraz daha az koyarsan daha iyi olur Yoksa makinede biraz fazla köpük olabilir bu da seni korkutabilir yarım ölçek kullanabilirsin tek atıyorsa deterjanı
00 Yorumla
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 yılDakikası oluyor makinelerin genelde kısa süreli. Kısa süreye at o yıkar. Ben bir iki tane çamaşır olunca genelde 20 veya 30 dakikaya atıyorum hemen çıkıyor hemde.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
Normal at detarjni bi olcekk kisa parograma at 58 elde yikama diyee calistirr
00 Yorumla
+1 yılSadece üniforma ise 30 dk program vardır. 30' yazar. Ona at. Deterjanı da geniş yere yarım kapak tiz deterjan, orta yere yarım kapak yumuşatıcı koy. Az olduğu için yarım kapak diyorum bu arada. Sonra baslata baş.
00 Yorumla
+1 yıl40 derece bir ölçü at ön yıkama olursa iki ölçü koy.
00 Yorumlasiyah sa biraz perwool kulan sıyahlar ıcon gunluk hızlı yıkamaya programla 60* olucak deterjanı at. ama renklı koyma sıyah ve koyu şeyler koy ıcıne
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece tek bi camasir yikiycam
Soran+1 yıldetrerjani ne kadar atmam lazim bi forma icin
Renkli ise ve toz deterjan kullanıyorsan bir çay bardaginin 1/3 ü kadar deterjan yeter. Kısa programa atabilirsin.
00 Yorumla- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 366 cevap paylaştı.
u +1 yıl15 dk kısa programı vardir az koy deterjan
00 Yorumla
+1 yılKisa programa at çok az deterjan dök.
00 YorumlaHızlı yıkamaya al yıka
00 Yorumla10 15 dk kısa programa at
00 Yorumlaelde yıka
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem