Modern bir çamaşır makinesi her türlü kirliliği sorunsuz bir şekilde halledebilir. Ama ara sıra kendimizin yapmamız gerekiyor. Bu nedenle, bugün size çamaşırları elde nasıl düzgün bir şekilde yıkayacağınızı anlatmak istiyorum.
Elde Çamaşır Nasıl Yıkanır?
Elde Çamaşır Nasıl Yıkanır?
Elde yıkama için su sıcaklığı tamamen yıkayacağınız ürüne bağlıdır. Doğru sıcaklığı bulmanın en kesin yolu etikete bakmaktır. Kesilmişse, kumaş türüne odaklanmanız gerekecektir.
Elde çamaşır yıkama
Tişörtünüzü elde yıkayacaksanız, önerilen su sıcaklığı etiketine mutlaka bakın.
Çamaşır Makinesi Deterjanı ile Elde Çamaşır Yıkanır mı?
Çamaşır Makinesi Deterjanı ile Elde Çamaşır Yıkanır mı?
Çamaşır tozu, farklı kumaş türleri için evrensel bir deterjandır. Çamaşır makinesi deterjanı ile elde çamaşır yıkamanızı tavsiye etmem, çünkü elde çözülmeyebiliyor, onun için size önerim satın alırken "Elde yıkamak için" notuna dikkat edin.
Kullanmadan önce tozu tamamen suda eritin, aksi takdirde granüller giysiler üzerinde renk izi bırakabilir.
Elde Çamaşır Yıkamak Daha mı Tasarruflu?
Elde Çamaşır Yıkamak Daha mı Tasarruflu?
Bana sorarsanız ben çamaşır makinesinde yıkanması taraftarıyım. Çamaşır makinesi hijyenik buharı modu sayesinde çamaşırlarınızdaki bakterilerin %99,9'undan fazlası etkisiz hale getirilebilir. 🍀
Büyük bir leğene ılık su ile doldurup tişörtü içine at. Üzerine bir miktar çamaşır deterjanı at. Tişörtü hiçbir yerinde kir kalmayacak şekilde güzelce çitile. Çitileme işlemi bittiğinde tişörtü sıkarak bir kenara koy. Leğendeki köpüklü suyu boşalt. Leğene tekrar temiz su doldur. Tişörtü içine at. Köpükleri çıkıncaya kadar güzelce çitile. Köpükler çıktığında tişörtü güzelce sık. Leğendeki suyu dök. Tişörtü bir ipe as.
Kolay gelsin. :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kosla Vanish ile yıka. Hem bembeyaz olur, hem de renkleri solmaz. Musluktan sıcak suyu aç, Kosla'yı dök ve çitileyerek bastırarak falan yıka işte. İnşallah becerebilirsin :)) Ama Kosla'yı direkt eline dökme, çamaşırı biraz ıslat ve ona dök. Yoksa ellerini tahriş eder.
Deterjanı dök tişörtüne .. sıcak suyla ıslat bol bol çitile :) :) Daha sonra yıka :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
elde yikamaya ozel deterjan al.makine dtrjani kullanirsan durulanmaz,sumuk sumuk kalir ve de cok su tuketmek zorunda kalirsin (durulamak icin).gerisi zaten yazilmis.
ne alakası var ilk defa tek kalıyorum evde napiyim ? anlamıyorum ev işlerinden ama süper ligde hangi takımda kaç oyuncu var sor ? sülalelerini sayarım sana
En İyi Cevaplar