Temizlik yaparken resmen görev verilmesin diye tvye bile bakmıyorlar, telefonla izole oluyor bu erkek milleti ortamdan.

Temizlik yaparken resmen görev verilmesin diye tvye bile bakmıyorlar, telefonla izole oluyor bu erkek milleti ortamdan.

Şahsen çok kötü bir davranış. İleride eşimin böyle davranmasını istemezdim ki söylerdim yani önceden. Evlenmeyi de düşünmüyorum ama işte olursa diye. Bir tek ben mi yaşıyorum o evde yani o da bir işin ucundan tutacak. Yok öyle oturmak.
Kesinlikle çok kötü ve empati yoksunu bir davranış. Ben de eşimin daha duyarlı olmasını isterdim
Telefona gomuluyorsa bende görevleri, bana yardim etmesi gerektigini telefonuna mesaj olarak atarım. Hemde her turlu uygulamadan. Whatsapp, instagram, normal mesaj olarak. Allah ne verdiyse😊
🤣🤣🤣🤣
Valla benim yanımda olan erkek bunu yapamaz.
Mutlaka işin bir ucundan tutmalı hasta ya da yorgun değilse.
Oğluma bile tolerans göstermem bu konuda.
Cevap
7Cevap
Napsın yapacak başka işleri yok ki gadası
Kadın da aynısını yapsın
O zaman temizliği kim yapacak
Bir süre kimse yapmasın :)
Odun oldukları için.
🤣🤣
:D :D
Görmedim duymadım bilmiyorum aaa temizlik mi yapiyordun aşkım 😂😂
İşte bumeali 🤣🤣
Arkadas telefonla ilgilenmesin tamam kadinlami ilgilensin kadin demetyecekmi bi durda temizligimi yapayim kamil die. Nan ne yapsa suc bu erkekler
Haklısın
Çünkü akıllı bir davranış jsjsj kalkıp yardim etse daha çok iş çıkacak en iyisi evden çıksınlar bence
En güzeli
Direkt dürtmek gerek fırçayla, silgeçle, veya telefondan mesaj göndermek de süper havalı olur😎.
En son dediğin en güzeli
"Aşkımm yardıma gell temizlik yapıyorumm 😃❤️"
Ne yaparsa yapsın pencereyi perdeleri ona kitleyeceksin zaten sjşdpfg
Pencereye kadınlar geliyor
O zaman bi zahmet koltukları masayı falan çeksin. Şımartma enişteyi azıcık çalışsın :D
Telefonla ilgilenmesi yine güzel şey. Birde bunların söylenip homurdananları var 🙄
O daha kötü
Görünmez olduklarını sanıyorlar herhalde 😂😂😂
Valla çok ayar olurum bir tane kafasına yer kalksın ayna filan silsin eline akrep sokmaz
Ben paşaym sen kölesn demek istiyor
temizlik yapmayı sevmiyolar
Deve kuşu gibi saklandıklarını sanıyorlar
Çok şeker cevap ol🤣🤣
Bu yalan benim icin
Biliyorum
yetiştirilme şekli
Maalesef o da etkili
gereksizler
Ne güzel dedin
Çünkü temizlik. kadinin isi
Erkekler iş yapmayı sevmiyolar