Evet bu sorum size nedne koca hafta duruken illa o pazar günü temizlik yaparsınız? Evde olup calismayan esleriniz e neden eziyet edersiniz bir dinlence gününde?
Çalışmayan evli kadınları koca hafta dururken neden pazar günleri temizlik yaparsınız?
Sanırım "bak nasıl da ev işi yapıyorum" diye kocalarına göstermek için yapıyorlar. Koca, eşini yeterince takdir etmiyor olabilir. Tertemiz eve geliyordur ama ooo harika olmuş ev, mis gibi, ellerine sağlık demiyordur. sen de napıyorsun ki tüm gün yan gelip yatıyorsun diyordur. Kadın da kocasının gözüne sokmak istiyordur. Takdir edilmek, fark edilmek istiyordur. 🙃
Ben çalışan kadınım. Benlik bir durum yok. Ben empati yaparak yanıtladım
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kimileri takdir etsende ne edersen et hastalık kıvamında yok arkadaş illa o gün o temizliği yapacak :)
Temizlik bir gün olmuyorki hergün illaki temizlik yapiliyordur siz bir gün evde oldugunuz icin görüyor olabilirsiniz. Birde su var pazar günü haydi gezmeye gidelim demediginiz için de olabilir 😅he birde temiz esiniz var sikayet ediyorsunuz ne pasaklilar var demeyi de hemcinslerim adina bir borç bilirim...
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ben kendim için sormadım :) bu soruyu :) bir kuhabbette denk geldi ordan sordum :) pazar gunleri ben evde durmam gezerim genelde.
temizlik takıntısı vardır ya da göze sokmak istiyordur yaptıklarını, maalesef tüm gün keyif yapıp Eş gelmeye yakın göstere göstere anca koşup sonra çok yoruluyorum diyenler var.
Keşke pazar günüyle bitse temizlik.. ama bitmiyor. Pazar evde yatan yuvarlanan eş varsa zaten yapılmaz ama işi vardir dışarı çıkmıştır o zaman boş durmayiz
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Günleri ona göre ayarlayın yahu cumartesi pazarı es geçin :)