Banyo, tuvalet, lavabo gibi ortamlarda çamaşır suyu şart. Hele şu virüslerin ve bakterilerin olduğu ve hastalıkların çoğaldığı dönemde kesinlikle kullanılmalı.
Zaten bir lavaboya, musluklara, bataryalara, fayanslara bakıldığı zaman çamaşır suyunun kullanıldığını veya kullanılmadığı çok rahat anlaşılıyor..
Ben çamaşır suyu seviyorum. Domestos özellikle. Ama sadece banyoda ve mutfak tezgahında kullanırım. Yerleri yüzey temizleyiciyle siliyorum, camları camsille yağlı yüzeyleri asperoxla. Koltuk vb mobilyaları beyaz sabunlu su kullanarak bezle siliyorum. Ocak fırın için özel temizleyicim var.
benim için sayılmaz. çamaşır suyu olmadan temizlik yapamayıyorum o0nu geçtim günlük işlerimi bile halledemiyorum. aman aman temizlik yapan takınyılı birisi değilim ama ne bulaşık yıkayabilirim ve da sağı solu silebilirim çamaşır suyu olmadan.
Olmuyor temiz görünmüyor ya da biz çok alıştık verdiği o temizlik hissine kokusuna. Özellikle mutfak tezgahı ve banyoda kullanmazsam temizlik yapmışım gibi gelmiyor bi etrafı topladım iste psikojisine giriyorum😅
Kesinlikle sayılır. Lütfen bu konuda artık duvarları yıkalım. Kokusu yuzunden psikolojik olarak böyle sanıyorsunuz. Klorak maddesinin herhangi bir sabun kadar mikrop öldürücü oldugu kanıtlandı. Zehirlenmeye gerek yok.
Çok güvenirim. Neden bu kadar ağır bir kimyasalı evimde kullanayım? Sadece klozette çamaşır suyu tercih ediyorum bazen. Fakat evin içerisindeki temizlikte kesinlikle çamaşır suyu kullanmam.
Illa camasir suyu kullanmaya gerek yok bence. Cesit cesit deterjanlar var sirkeli suyla bile silsen gene temiz olur. Camasir suyu mikroplari öldürdügü icin tercih ediyorum yuzey temizleyici yerine.
Mümkün olduğunca az kullanmak lazım maalesef bulaşık makinasında bile ek katkı olarak koyan ruh hastlari bile var sanirim bali- tiner gibi bağımlı oluyorlar
Kimine göre evet kimine göre hayir. Bence camasir suyu cok zararli ama kokusuda mübarek cok güzel. Onun yerine sirke tercih edilirse daha hijyenik ve saglikli olur diye düsünüyorum.
Çamaşır suyu ile temizlik yapmayı çok seviyorum miss gibi temiz kokuyor. Çamaşır suyu olmadan tam anlamıyla temiz hissetmiyorum özellikle de mutfağı, tezgahı vs
Çamaşır suyu büyük bir temizleyici olmasına rağmen kesinlikle kullanmak istemyorum. Bana kalsa doğal olmayan bir deterjan bile kullanmam ama ülkede şu an öyle içerikte bir şey yok sanırım.