Alışveriş & Hediyeler “Başımın derdi” dediğin kirler hangileri, nasıl bir çözüm önerisine ihtiyacın var? (Sayfa 7) Vim Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4059 “Başımın derdi” dediğin kirler hangileri, nasıl bir çözüm önerisine ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 99 kişi beğendi
Ergenlikbasabela Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Duvarimda ne oldugunu bilmediyim bi suru kir var 1 0 Yorumla
yalnzpanda Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Çok güzel bilgi paylaşımı olmuş teşekkür ederim 6 0 Yorumla
GS_Aras Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 59% +1 yıl Başımın en büyük derdi camlardaki kireç lekeleri 0 0 Yorumla
Satanistbey Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Hiç kullanmadım Vim ama deneyeceğim. 0 0 Yorumla
Kullanıcıadıbulama Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır yok ben her şeyi çamaşır suyuyla siliyorum 0 0 Yorumla
Kecka_Kurda Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Çok doğru bir bence... Teşekkür ederim 0 0 Yorumla
AxDEATHxANGEL Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Al bir pril yika bulaşık sabunuyla camları 0 0 Yorumla
sehzade__sinan Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Vim güzel marka temizlik için şart 0 0 Yorumla
ayselişkolik Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Sarı güç kullanarak çıkarıyorum ben 0 0 Yorumla
kavanozdaki_adam09 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Arabada su lekesi Evde mutfakta yağ lekesi 0 0 Yorumla
kırmızıojelikadınn Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl İlaç lekeleri ile başımız dertte 0 0 Yorumla
Kaan34j Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Temizlik önce kişinin kendisinde başlamalı 0 0 Yorumla
rastgelecevaplar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Valla çay lekesi çok zor yaa, çare de bulamıyom 0 0 Yorumla
1sinyorr Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 50% +1 yıl Evde temizlik yapmaktan daha yorucu bisey yok 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Deterjanlar çok pahalı. Artık evi b…. Götürxek 0 0 Yorumla
ellerimdecicekler111 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Bu paylaşımınız için teşekküler çok yararlı olmuşL 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Öyle bişey yok ya iyi ekipman ve sevince oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Temizliği kabusa çeviren, bir türlü geçmek bilmeyen kirler ve lekelerin korkulu rüyası VİM :D 0 0 Yorumla
kilicbk Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 62% +1 yıl En bas belası araba dosemelerindeki lekeler 0 0 Yorumla
bebekkyuzluben Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 75% +1 yıl Yağ ve su lekeleri beni deli ediyor 0 0 Yorumla
Clawxy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Parke üzerinde biriken saç toz karışımı kirler 😶 0 0 Yorumla
Sahinaybr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 78% +1 yıl Yerleri paspaslamak ve çamaşır yıkamak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
476Cevap
Duvarimda ne oldugunu bilmediyim bi suru kir var
Kesinlikle ocakk temizligi
Çok güzel bilgi paylaşımı olmuş teşekkür ederim
Sizlerin işi zor biraz gözüküyor
Teşekkürler umarım bu bilgiler işe yarar
Valla kirlim şey ya saçlarım geghalde
Lekeler baş belası gerçekten
O zaman derhal vimle gitsin. 😎
Başımın en büyük derdi camlardaki kireç lekeleri
Ev çamaşır suyundan geçilmiyor
Hiç kullanmadım Vim ama deneyeceğim.
Hayır yok ben her şeyi çamaşır suyuyla siliyorum
Çok doğru bir bence... Teşekkür ederim
Al bir pril yika bulaşık sabunuyla camları
Vim güzel marka temizlik için şart
Sarı güç kullanarak çıkarıyorum ben
Arabada su lekesi
Evde mutfakta yağ lekesi
İlaç lekeleri ile başımız dertte
Temizlik önce kişinin kendisinde başlamalı
Hetseyin bir çares var,,,,,,,,,,,,,,
yağ lekelerinden cidden nefret ediyorum
Pas lekeleri bence yağdan çok
Cidden Vim aldım eve gaytet güzelmiş
Denemiştim güzel sonuç fena değildi
Valla çay lekesi çok zor yaa, çare de bulamıyom
Evde temizlik yapmaktan daha yorucu bisey yok
Fırın ve ocak silmek tam bi çile
Yağ lekeleri ve is lekeleri
Mutfak yağ kirleri tabiki
Daha önce hiç denemedim. Denenebilir
Vişne lekesi ve yağ lekesi
Kahve lekesi beyazlarda çok oluyor
Vim den şaşanın aklına şaşarım 🧐🤗
Ocaktaki yağlar kirli çamaşırlar sil yıka gene aynı
VİM yağ çözücü iyi bir yardımcı
Deterjanlar çok pahalı. Artık evi b…. Götürxek
Tava tencere yanığı beni çok zorluyor
Yağ lekesi çıkmıyor dert oluyor insana
Temizlik her zaman güzeldir
Tek derdim mutfak temizliği yapmak
Banyo.. klozet.. camlar lavabo
Güzel bir ürüne benziyor Vim
Yağ ve kir görmek istemiyorum
Bu paylaşımınız için teşekküler çok yararlı olmuşL
Öyle bişey yok ya iyi ekipman ve sevince oluyor
Mutfaktaki inatçı yağ lekeler
Yağ ve tükenmez kalem lekesi
Pas lekeleri, küf lekesi,
Tuvalet temizliği 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Temizliği kabusa çeviren, bir türlü geçmek bilmeyen kirler ve lekelerin korkulu rüyası VİM :D
En bas belası araba dosemelerindeki lekeler
Yağ lekeleri kesinlikle çok zor
Yağ lekesi çok kötü oluyor
Yağ ve su lekeleri beni deli ediyor
Parke üzerinde biriken saç toz karışımı kirler 😶
Yerleri paspaslamak ve çamaşır yıkamak
Fayans ve ocak kirleri ile belads
her sey Vim le yikanir😉😁
Ovalıyorum ovalıyorum çıkmıyor 😂
En büyük kir toz her yeri mahvediyor