Alışveriş & Hediyeler “Başımın derdi” dediğin kirler hangileri, nasıl bir çözüm önerisine ihtiyacın var? (Sayfa 8) Vim Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4059 “Başımın derdi” dediğin kirler hangileri, nasıl bir çözüm önerisine ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 99 kişi beğendi
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Yok benim genelde çöp oluyork kiyafetlerim 0 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Benim için mutfak dolabı hiç sevmemsilmeyi 0 0 Yorumla
rabisss362002444 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl Camdaki çıkmayan lekeler hemen kirlenen camlar 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Vim iyi ki var 💚 Hayatımızı kolaylaştırıyor ❣❣ 0 0 Yorumla
glutenfree Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl nar lekesi nasıl bişeyse elini bile sarartıyo ya 0 0 Yorumla
Sevda13490 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Başımın derdi aynaların lekelenmesi..😬 0 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Ocağa dökülen yağ lekesi nefret ediyorum 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Emeğinize sağlık olsun çok güzel olmuş 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kıyafetteki salça lekesi hariç bi sorunum yok 0 0 Yorumla
Engourdi_Fılle Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 97% +1 yıl Vim kullanıyorum ve oldukça memnunum 0 0 Yorumla
Sherlockun_Piposu Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tek yaşamanın tek zor yanı temizlik :( 0 0 Yorumla
isimsiz_007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Mürekkep lekesi, salça lekesi, çay lekesi 0 0 Yorumla
edadiyebiri1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl Duşakabindeki lekelerrr başımın belası 0 0 Yorumla
sedefburdaa1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl at makineye yıkasın ya makine denen bir şey var 0 0 Yorumla
lady_fantasy Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Araba koltuğuna dökülüp kurumuş süt 0 0 Yorumla
portakal_şekeri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Çok güzel bir ürün herkese tavsiye ederim :) 0 0 Yorumla
lossangleee Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Kan lekesi ya makinede bile çıkmıyo 0 1 Yorumla kgnctn +1 yıl Aspirin kullan Yorumla
Collectiveworld Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Kirli bu yapacak bir şey yok bok bol deterjan 😬😬 0 0 Yorumla
Semihlendin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Bence takmayın kafaya ben 5 eşleri alır giderim 😅 0 0 Yorumla
isimsizKız02 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl ilk defa gördüm deneyeceğim teşekkürler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ne kadar çabuk temizlerse benim için o kadar iyi hızlıysa alırım bi Vim 0 0 Yorumla
_Everything_ Takip Et Xper 7 Yaş: 104 , eic 95% +1 yıl Başımın derdi dediğim kirler yok 🤪😀🙈 0 0 Yorumla
AlterEgosss Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Fayans lekeleri kesinlikle çözümü yok. 0 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Çaydanlık kirleriyle basım fena dertte yaa 0 0 Yorumla
Musasönmezoğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Özel temizlik sıvısı kullanıyorum 0 0 Yorumla
Usta00 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Araba kirlenmesin... derdi herşeye büyük :) 0 0 Yorumla
hayalllerdebiter Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl çıkmıyor insan lekesi montaj neki 0 0 Yorumla
ÇapkınPrenss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Bizim evde kir bitmez kim temizliyecek 0 0 Yorumla
Sugarmommyistiyorm Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 67% +1 yıl Yag cozucu sıkıyorum marka farketmiyo 0 0 Yorumla
Kuzqunnn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Temizlikde güzel kir sökücü yardımcı lazım 0 0 Yorumla
theromanticmachine Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Her leke başımızın derdi zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
476Cevap
ilk kez duyuyorum nedense
Yok benim genelde çöp oluyork kiyafetlerim
Çözüm basit çıkmıyorsa yenisini al
Benim için mutfak dolabı hiç sevmemsilmeyi
Diş macunu ve kahve lekesi kötü
Temizlik zordur. Akıllıca seçim yap
cok iyi hazirlanmis tesekkurler
Camdaki çıkmayan lekeler hemen kirlenen camlar
Genelde kahve lekesi ☕☕☕☕
Vim iyi ki var 💚 Hayatımızı kolaylaştırıyor ❣❣
İhtiyacım yok aslında hdhf
Kahve lekesi cok inatci ya
nar lekesi nasıl bişeyse elini bile sarartıyo ya
Başımın derdi aynaların lekelenmesi..😬
kaliteli bir ürüne benziyor Vim.
Ocağa dökülen yağ lekesi nefret ediyorum
Emeğinize sağlık olsun çok güzel olmuş
Dikkatli yapacaksın ya başka bir şey
Tüp kenarları yağlanması ve demiri
Kıyafetteki salça lekesi hariç bi sorunum yok
Vim kullanıyorum ve oldukça memnunum
Tek yaşamanın tek zor yanı temizlik :(
Mürekkep lekesi, salça lekesi, çay lekesi
İlk defa gördüm güzel e benziyo
Mutfak ve banyo beno zorluyor
kan lekesi olabilir galiba...
Duşakabindeki lekelerrr başımın belası
Düzenli ve ilgili bir temizlik
Temizlik imanın yarısıdır
at makineye yıkasın ya makine denen bir şey var
Araba koltuğuna dökülüp kurumuş süt
Temizlik yapmaktan nefret ederim
Gereksiz insan kirliliği...
Mutfak ocağı kesinlikle..
Çok güzel bir ürün herkese tavsiye ederim :)
Kan lekesi ya makinede bile çıkmıyo
Aspirin kullan
Kirli bu yapacak bir şey yok bok bol deterjan 😬😬
Bence takmayın kafaya ben 5 eşleri alır giderim 😅
Deneyeceğim teşekkürler 👍🏻
Ocakta kurumuş yağ lekeleri..
ilk defa gördüm deneyeceğim teşekkürler
Yağ lekeleri en büyük dert
Vim her zaman guzeldir...
ne kadar çabuk temizlerse benim için o kadar iyi hızlıysa alırım bi Vim
Başımın derdi dediğim kirler yok 🤪😀🙈
Fayans lekeleri kesinlikle çözümü yok.
Çıkmayan kireç, katılaşmış yağ
Çaydanlık kirleriyle basım fena dertte yaa
Özel temizlik sıvısı kullanıyorum
Araba kirlenmesin... derdi herşeye büyük :)
Temizlik yapmıyorum ne yazık ki
çıkmıyor insan lekesi montaj neki
Başımın derdi olan bir kir yok😂
Çıkaramadığım kir yok valla :)
Bizim evde kir bitmez kim temizliyecek
Yag cozucu sıkıyorum marka farketmiyo
elinize sağlık çok güzel bir bence :)
Yararlı bilgi için teşekkürler
Temizlikde güzel kir sökücü yardımcı lazım
Her leke başımızın derdi zaten