Alışveriş & Hediyeler “Başımın derdi” dediğin kirler hangileri, nasıl bir çözüm önerisine ihtiyacın var? (Sayfa 6) Vim Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4059 “Başımın derdi” dediğin kirler hangileri, nasıl bir çözüm önerisine ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 99 kişi beğendi
__Optimus__Prime__ Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Koltuktaki kirler ve halıdaki kirler beni deli ediyor. 0 0 Yorumla
Deliмеlі_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl En çok pislenen yer ocağın yağlanmasıdır muhtemelen. 0 0 Yorumla
Mutluluk-Formulü Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Daha önce denemedim ama alışveriş de karışıma çıkarsa deniyeceğim 0 0 Yorumla
nurtennurluten Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl kalem akması, citile citile cıkmaz aman allahım ne olacak bu mavilik. 0 0 Yorumla
reactionbobby Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Tezgah kirlerii ama kaliteli yag çözücü hakkından geliyor 0 0 Yorumla
bilinmeyenşahıs00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yatak kirlerinde çok acemiyim bunu anlayan birine danışmam lazım 0 0 Yorumla
Berketatlıtuğ Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Valla ben pırıla süt koyuyorum üstüne de limon harika oluyor. 0 0 Yorumla
boşlukdoldurma Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kahve nar ve pas lekesi allahım bunlar hiç mi çıkmaz ya kanser oluyorum 0 0 Yorumla
Neluî Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bitmiyor anam bitmiyor. Temizlik yapmaktan bıktım. Nefret ediyorum 0 0 Yorumla
itsmeDiarina Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Halıya dökülen içecekler onları çıkartmak baya bir zor oluyor 0 0 Yorumla
cenk042 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Vim limonlu güzel biraz daha beyazlatıcı özelliği olabilir 0 0 Yorumla
Ukokk Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Kedi çişi hususunda hijyen ve koku sorununa çözüm bulabilen var mı? 0 0 Yorumla
mehmetflp Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl para kanka para ya parasızlık başımın derdi belası herşeyi 0 0 Yorumla
Kadir3416 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Köşede dipte kalan şeyleri temizleme zkr oluyor baya 0 0 Yorumla
sinempınar Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl En çok başımın belası olduğu yerler mutfak, mutfak, mutfak 0 0 Yorumla
adanalı0190 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Abo Duvarları Silmek En NefretEttiğim İş Ama En AzındanKalori Yakıyorum Daha Ne Olsun. 0 0 Yorumla
kitapseverzeze Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl valla annemin en çok zorlandıgı kirler genelde ocak üstü oluyor. temizlemesi zor lekeler baya. 0 0 Yorumla
sahipbatuu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben kirler icerisinde yasarim ya oyle bir derdim hic olmadi 🥳 0 0 Yorumla
Caner2223 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Beyaz ayakkabılardaki zamanla sararma ve salçalı yağ lekesi beyaz tişört gölmlek atmaktan bıktım 0 0 Yorumla
IMenthoLI Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Vim markasını ilk defa görüyorum iyimidir aceba etkilimi gerçekten 0 0 Yorumla
Alperen_5 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Sarı güç 😄 araba temizlerken yağ falan söküp atıyor 0 0 Yorumla
MYDREAM__ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Vim çocukken vardı bittis andım yine çıkmış şaşırdım 0 0 Yorumla
STAR-21 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Dışarda yemek yerken veya biseyler içerken üzerine dökülen yağ ve ya içecek bence en can sıkıcı leke 0 0 Yorumla
Dertetme31 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Öğrenci evinde yıllardır temizlenmeyen fırınlı ocağın kenarları 😅😅 0 0 Yorumla
OceanSoul_ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Klozet içi temizliği için anında etki eden bir ürün olsun isterdim. 0 0 Yorumla
yaMeerakTan Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Ben bir keresinde bir işe girdim fırına ulan sırf temizliğim kötü diye atıldım 0 0 Yorumla
Melihusluu Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Mutfaktaki ocağın yaglanaması ve tost makinesinin kiri beni cok zorluyor 0 0 Yorumla
Lilith70 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Yağ lekesi zordur karbonat ve sirke ise yarıyor ama tamamen gitmiyor 0 0 Yorumla
Kardelenchavosx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Kahve lekesi geçmiyor, önerisi olan varsa bana da söylesin :D 0 0 Yorumla
Blanduss Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Bir ürünün kalitesi nedense hep aynı kalmıyor. Vim kalırsa iyi olur 0 0 Yorumla
Aylllinn95 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Denediğim bir ürün değil markette denk gelirse denerim Birgün 0 0 Yorumla
BuraKL Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Şanssızlığıma çözüm olabilecek bir şey varsa iyi olur 0 0 Yorumla
çılgınciftiz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Başımın derdi dediğim kır pek yok ama bazen oluyor ve sinirim alt üst olmuyor değil 0 0 Yorumla
berkay_kara Takip Et Xper 5 Yaş: 125 +1 yıl Kesinlikle yağ lekeleri beni mahvediyor😔 denenmesi gereken bi ürün 0 0 Yorumla
lyralways_ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kesinlikle yağ lekeleri beni mahvediyor😔 denenmesi gereken bi ürün 0 0 Yorumla
BenErkegimAdimYalcin Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 31% +1 yıl Ocak ve lavaba kullanıyorum ben 2 0 Yorumla
deniz20009 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Temizlik hakkında tavsiye verin 7 1 Yorumla barneystinsn +1 yıl Yap Yorumla
Çikilatanın50tonu Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Hiçbir kirle basım dertte değil 😁 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl TOZ TOZ TOZZ!!! Sürekli temizlik yapsamda kısa bir süre sonra yine toz oluyor yine oluyorr bıktımmm 1 1 Yorumla sinemzytt +1 yıl Aynen yaa bizim evdede hemen toz oluyor ne kadar çok temizlik yapsakda Yorumla
07barbie Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kuruyan her leke başa bela bence 1 1 Yorumla bilinmeyenşahıs00 +1 yıl Çok haklısın barbie bebek xjxkdkd Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Parkenin sürekli toz iz yapmasıFondöten lekesi 1 0 Yorumla
Ben_arıza Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl hediye edin deneyelim hoşumuza giderse alırız. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
476Cevap
Koltuktaki kirler ve halıdaki kirler beni deli ediyor.
En çok pislenen yer ocağın yağlanmasıdır muhtemelen.
Daha önce denemedim ama alışveriş de karışıma çıkarsa deniyeceğim
kalem akması, citile citile cıkmaz aman allahım ne olacak bu mavilik.
Tezgah kirlerii ama kaliteli yag çözücü hakkından geliyor
Yatak kirlerinde çok acemiyim bunu anlayan birine danışmam lazım
Valla ben pırıla süt koyuyorum üstüne de limon harika oluyor.
Kahve nar ve pas lekesi allahım bunlar hiç mi çıkmaz ya kanser oluyorum
Bitmiyor anam bitmiyor.
Temizlik yapmaktan bıktım. Nefret ediyorum
Halıya dökülen içecekler onları çıkartmak baya bir zor oluyor
Vim limonlu güzel biraz daha beyazlatıcı özelliği olabilir
Kedi çişi hususunda hijyen ve koku sorununa çözüm bulabilen var mı?
para kanka para ya parasızlık başımın derdi belası herşeyi
Köşede dipte kalan şeyleri temizleme zkr oluyor baya
En çok başımın belası olduğu yerler mutfak, mutfak, mutfak
Abo Duvarları Silmek En Nefret
Ettiğim İş Ama En Azından
Kalori Yakıyorum Daha Ne Olsun.
valla annemin en çok zorlandıgı kirler genelde ocak üstü oluyor. temizlemesi zor lekeler baya.
Ben kirler icerisinde yasarim ya oyle bir derdim hic olmadi 🥳
Beyaz ayakkabılardaki zamanla sararma ve salçalı yağ lekesi beyaz tişört gölmlek atmaktan bıktım
Vim markasını ilk defa görüyorum iyimidir aceba etkilimi gerçekten
Sarı güç 😄 araba temizlerken yağ falan söküp atıyor
Vim çocukken vardı bittis andım yine çıkmış şaşırdım
Dışarda yemek yerken veya biseyler içerken üzerine dökülen yağ ve ya içecek bence en can sıkıcı leke
Öğrenci evinde yıllardır temizlenmeyen fırınlı ocağın kenarları 😅😅
Klozet içi temizliği için anında etki eden bir ürün olsun isterdim.
Ben bir keresinde bir işe girdim fırına ulan sırf temizliğim kötü diye atıldım
Mutfaktaki ocağın yaglanaması ve tost makinesinin kiri beni cok zorluyor
Yağ lekesi zordur karbonat ve sirke ise yarıyor ama tamamen gitmiyor
Kahve lekesi geçmiyor, önerisi olan varsa bana da söylesin :D
Bir ürünün kalitesi nedense hep aynı kalmıyor. Vim kalırsa iyi olur
Denediğim bir ürün değil markette denk gelirse denerim Birgün
Şanssızlığıma çözüm olabilecek bir şey varsa iyi olur
Başımın derdi dediğim kır pek yok ama bazen oluyor ve sinirim alt üst olmuyor değil
Kesinlikle yağ lekeleri beni mahvediyor😔 denenmesi gereken bi ürün
Kesinlikle yağ lekeleri beni mahvediyor😔 denenmesi gereken bi ürün
Şarap lekesi ve çözüm bulamadım
Vim çok kaliteli bir marka
Çok şükür öyle bir derdim yok
Cok güzel bence ellerine sağlık
Çamaşır suyu lekesi hsndsmxmdm
Güzel paylaşım alırım artık
Başımın derdi tükenmez kalem izi...
Teşekkürler güzel paylaşım
/) Parkeler ve cam :) çok kirleniyor
ocağın olduğu kısım tam baş belası
Ocak ve lavaba kullanıyorum ben
Temizlik hakkında tavsiye verin
Yap
vayy gayet güzel alacağım bende
Temizlik ürünleri mükemmek kolay
İhtiyaç ev temizliği temizlik
Teşekkürler çalışma bayağı güzeldi..
Hiçbir kirle basım dertte değil 😁
TOZ TOZ TOZZ!!! Sürekli temizlik yapsamda kısa bir süre sonra yine toz oluyor yine oluyorr bıktımmm
Aynen yaa bizim evdede hemen toz oluyor ne kadar çok temizlik yapsakda
Kuruyan her leke başa bela bence
Çok haklısın barbie bebek xjxkdkd
Çamaşır suyu yetiyo bana her yer için
Parkenin sürekli toz iz yapması
Fondöten lekesi
Yapışkan olan kirleri hiç sevmem
Temizlik temizlik Ocak ve tencere
Çalışanlara #vim kullandırtarak..
hediye edin deneyelim hoşumuza giderse alırız.