Alışveriş & Hediyeler “Başımın derdi” dediğin kirler hangileri, nasıl bir çözüm önerisine ihtiyacın var? (Sayfa 5) Vim Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4059 “Başımın derdi” dediğin kirler hangileri, nasıl bir çözüm önerisine ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 99 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl vimi sevdiğimiz doğrudur 😍😍😍😍😍😍😍 4 0 Yorumla
papagligocik Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 80% +1 yıl Yine mi Vim... surekli karsima cikiyor 4 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Bu Vim'i kullanan var mı Allah askina? 4 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl sirke ve limon temizliğini deneyin derim... 4 0 Yorumla
Unknown29383 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bol şekerli meyve suları çok zor çıkıyor veya hiç çıkmıyor bu konuda çok yardım lazim 0 0 Yorumla
Ayberk890 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Tuvalet temizlemek en zoru bence. Çünkü o koku çok kötü bir koku 0 0 Yorumla
hmdieryy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çamaşır suyu ve tuz ruhunu birlerştir sonra yıldızları saymaya devam ke 0 0 Yorumla
blacklion99 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl anneme bundan alacağım ama nerede bulacağımı bilmiyorum 0 0 Yorumla
tdemirt Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Vimin temizleme özelliği çok güçlü, kokusu mükemmel. biz çok memnun kaldık. 0 0 Yorumla
albuseverusnape Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl İs, pas, kir. Ezhel'in şarkısı geldi direkt aklıma. :D 0 0 Yorumla
Can_akkoc Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Baya işe yarayan bir temizlik ürünü, özellikle ocağın etrafında biriken kirler için gayet kullanışlı 0 0 Yorumla
prensesflora Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çözüm sarı güç kesinlikle ben bayı lı yo rum ef sa ne 🥶🥶🥶🥶🥶 0 0 Yorumla
ScLord Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Evin her yerinde Vim kullanıyorum çok hızlı ve güzel temizliyor 0 0 Yorumla
yanagıdelikliadamm Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Çok bilgilendirici bir yazı olmış teşekkür ederim :) 0 0 Yorumla
OnurCan9 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Dökülen saçlarım kısalar ama kirpi gibi oldugundan zorluyor temizlemesi 0 0 Yorumla
Oylesinebiriyimsibis Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Ben bıdığım uyuubb dnhdhfhdhdh hdhdhehe hdheheh heheheheh 0 0 Yorumla
chefsgo Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Meyve suyu ve kan lekesi. Maalesef çıkmıyor, yenisini almak zorunda kalıyorsun 0 0 Yorumla
SayeGursoy Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Çamaşır bulaşık genel olarak tüm temizlik konuları beni zorluyor 0 0 Yorumla
İntex Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Vim hem fiyat bakımından çok uygun, hemde süper temizleyici. 0 0 Yorumla
jimmy33 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl İş yerindeki çaydanlık. 😒 Kireçler abidesi, Pamukkale travertenleri olmuş artık. 0 0 Yorumla
EenginE Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Bu soru ya sadece gülerim. Benim çıkartamıyacağım kir yok 😀😉 0 0 Yorumla
Arda_bey Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yüzü kirli olmuş ne yazar Neşet misali göynün temiz olacak 0 0 Yorumla
cinselsorumerkezi Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Eskilerin vazgeçilmezi şimdi yenilerin vazgeçilmezi olmaya niyetli. 0 0 Yorumla
Zhir60 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Yağ lekesi elime buluşunca çıkmıcak gibi olduğundan yağ lekesi 0 0 Yorumla
Yılın_Son_Sürprizi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Marketten deterjan sabun alıyorsun bitti gitti işte. 0 0 Yorumla
Bedşev Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Vim deterjanlarını çok seviyorum. Yaşasın Vim deterjanları 0 0 Yorumla
eilam Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Uğraştırmasan hızlı bir şekilde leke çıkartacak bir yola. 0 0 Yorumla
Anonimdesek Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Sirke karbonat ve limon en inatçı kirleri bile kökünden temizler 0 0 Yorumla
Dilanzilan Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yag lekesi tabiki nefret ederim evde kizartma patlamis misir bile yapamam kokusu yuzunden 0 0 Yorumla
jhonsonjiim Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl İnatçı çıkmayan lekeler veya uzun süredir el değmemiş kirler 0 0 Yorumla
colkaplani344 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bende Vim kullanıyorum çok güzel başımın derdi gidiyorr 0 0 Yorumla
sehrdumn04 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Başımın derdi. Bazen kendimi “ovalıyorum ovalıyorum çıkmıyor” reklamında gibi hissediyorum. 0 0 Yorumla
tambuğdaylımakarna Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Koltuk ve halı lekeleri. Sürekli dökülen çay kahve lekeleri. 0 0 Yorumla
melisshatun Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Her zaman en iyi şekilde sonuç almak için Vim'lerim 0 0 Yorumla
muhammetAlbayrak Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Başımın derdi dediğim kirleri çözmek için bu ürünü kullanıyorum 0 0 Yorumla
edamyt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Benim basımın derdi temizlik. Temizliğin her türlüsü nefret sebebi😏😏 0 0 Yorumla
oylesinebiriyim31 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kurumuş yağ lekerleri için sıcak suda bekletip deterjan uygulanmalı 0 0 Yorumla
Melo_17 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Vala hiç anlamıyom ya bilen varsa bana da yazablrmi 0 0 Yorumla
xmeowx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kiyafetler kesinlikle bir kere giydim mi uzerimde 1 dakika bile dursa yikiyorum takinti oldu 0 0 Yorumla
Gölge38 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Kurumuş yağ lekelerini çıkarmak için sıcak suda bekletip deterjan uygulamalı 0 0 Yorumla
bahardeyinn Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ketçap lekesi çünkü makineye atsam da çıkmıyor ve bunun bir çözümü yok 0 0 Yorumla
Tarriki Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Yatağın altında göz oluşuyor ve bulduğum yerde toz yok 0 0 Yorumla
Serpilhanimm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Banyoda boyle beyaz kirler nefret ederim. Birde cok zor cikiyor 0 0 Yorumla
Scorpiowomen Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Kesinlikle ocakdaki yanmış temek lekeleri sinir oluyorum. Sıcak su bekle temizle hala yağ kalıyor 0 0 Yorumla
mucahitelmanx Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Elbiselerdeki yağ lekeleri bide nar lekesi çıkmak bilmiyor 0 0 Yorumla
aysiiciğim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Temizliğe başlayınca bitiresin başlamayınca da başlayasın gelmiyor 0 0 Yorumla
davinci03 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Banyo ve tuvaletteki lekeler bir de zor çıkan yağ lekeleri işimi gerçekten zorlaştırıyor. 0 0 Yorumla
burak061878 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Nar lekesi ve yağ lekelerini bir türlü geçiremiyorum iz kalıyor. 0 0 Yorumla
maynsayn2 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl en çok mutfak yoruyor en kirli yer genelde orası Çünkü 0 0 Yorumla
umutcanozz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bitmek tukenmek bilmeyen kirler tozlar.. En bas belasi araba dosemelerindeki lekeler :( 0 0 Yorumla
the_godfathers444 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Odamın kirleri. Her hafta Odamı Temizleyip, Süpürmeme rağmen yine de çabucak tozlanıp kirleniyor.. 0 0 Yorumla
MustiiTrabzonspor Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Evde tek toz bile görmeye dayanamam oyuzden kır olamaz 0 0 Yorumla
issizimsi Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle bulaşıklar, hep yemek artıklarından igrenmisimdir. 0 0 Yorumla
haardMen Takip Et Xper 6 Yaş: 49 +1 yıl Mangal yaparkene pantalonima leke oldu bir türlü cikamiyor 0 0 Yorumla
Elizxxxx Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Kesinlikle yağ lekeleri halıdaki lekeler fayans araları bıktırdıııı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
476Cevap
oje lekesi ve kalem lekesii
Güzel marka. İyi paylaşım
vimi sevdiğimiz doğrudur 😍😍😍😍😍😍😍
Yine mi Vim... surekli karsima cikiyor
Vimi kullanan var mı bilmiyorum
Bu Vim'i kullanan var mı Allah askina?
sirke ve limon temizliğini deneyin derim...
Yılların wskidemedigi bi marka Vim
Bence kesinlikle banyo da ki su lekeleri
Bol şekerli meyve suları çok zor çıkıyor veya hiç çıkmıyor bu konuda çok yardım lazim
Tuvalet temizlemek en zoru bence. Çünkü o koku çok kötü bir koku
Çamaşır suyu ve tuz ruhunu birlerştir sonra yıldızları saymaya devam ke
anneme bundan alacağım ama nerede bulacağımı bilmiyorum
Vimin temizleme özelliği çok güçlü, kokusu mükemmel. biz çok memnun kaldık.
İs, pas, kir. Ezhel'in şarkısı geldi direkt aklıma. :D
Baya işe yarayan bir temizlik ürünü, özellikle ocağın etrafında biriken kirler için gayet kullanışlı
Çözüm sarı güç kesinlikle ben bayı lı yo rum ef sa ne 🥶🥶🥶🥶🥶
Evin her yerinde Vim kullanıyorum çok hızlı ve güzel temizliyor
Çok bilgilendirici bir yazı olmış teşekkür ederim :)
Dökülen saçlarım kısalar ama kirpi gibi oldugundan zorluyor temizlemesi
Ben bıdığım uyuubb dnhdhfhdhdh hdhdhehe hdheheh heheheheh
Meyve suyu ve kan lekesi. Maalesef çıkmıyor, yenisini almak zorunda kalıyorsun
Çamaşır bulaşık genel olarak tüm temizlik konuları beni zorluyor
Vim hem fiyat bakımından çok uygun, hemde süper temizleyici.
İş yerindeki çaydanlık. 😒 Kireçler abidesi, Pamukkale travertenleri olmuş artık.
Bu soru ya sadece gülerim. Benim çıkartamıyacağım kir yok 😀😉
Yüzü kirli olmuş ne yazar Neşet misali göynün temiz olacak
Eskilerin vazgeçilmezi şimdi yenilerin vazgeçilmezi olmaya niyetli.
Yağ lekesi elime buluşunca çıkmıcak gibi olduğundan yağ lekesi
Marketten deterjan sabun alıyorsun bitti gitti işte.
Vim deterjanlarını çok seviyorum. Yaşasın Vim deterjanları
Uğraştırmasan hızlı bir şekilde leke çıkartacak bir yola.
Sirke karbonat ve limon en inatçı kirleri bile kökünden temizler
Yag lekesi tabiki nefret ederim evde kizartma patlamis misir bile yapamam kokusu yuzunden
İnatçı çıkmayan lekeler veya uzun süredir el değmemiş kirler
Bende Vim kullanıyorum çok güzel başımın derdi gidiyorr
Başımın derdi.
Bazen kendimi “ovalıyorum ovalıyorum çıkmıyor” reklamında gibi hissediyorum.
Koltuk ve halı lekeleri. Sürekli dökülen çay kahve lekeleri.
Her zaman en iyi şekilde sonuç almak için Vim'lerim
Başımın derdi dediğim kirleri çözmek için bu ürünü kullanıyorum
Benim basımın derdi temizlik. Temizliğin her türlüsü nefret sebebi😏😏
Kurumuş yağ lekerleri için sıcak suda bekletip deterjan uygulanmalı
Vala hiç anlamıyom ya bilen varsa bana da yazablrmi
Kiyafetler kesinlikle bir kere giydim mi uzerimde 1 dakika bile dursa yikiyorum takinti oldu
Kurumuş yağ lekelerini çıkarmak için sıcak suda bekletip deterjan uygulamalı
Ketçap lekesi çünkü makineye atsam da çıkmıyor ve bunun bir çözümü yok
Yatağın altında göz oluşuyor ve bulduğum yerde toz yok
Banyoda boyle beyaz kirler nefret ederim. Birde cok zor cikiyor
Kesinlikle ocakdaki yanmış temek lekeleri sinir oluyorum. Sıcak su bekle temizle hala yağ kalıyor
Elbiselerdeki yağ lekeleri bide nar lekesi çıkmak bilmiyor
Temizliğe başlayınca bitiresin başlamayınca da başlayasın gelmiyor
Banyo ve tuvaletteki lekeler bir de zor çıkan yağ lekeleri işimi gerçekten zorlaştırıyor.
Nar lekesi ve yağ lekelerini bir türlü geçiremiyorum iz kalıyor.
en çok mutfak yoruyor en kirli yer genelde orası Çünkü
Bitmek tukenmek bilmeyen kirler tozlar.. En bas belasi araba dosemelerindeki lekeler :(
Odamın kirleri. Her hafta Odamı Temizleyip, Süpürmeme rağmen yine de çabucak tozlanıp kirleniyor..
Evde tek toz bile görmeye dayanamam oyuzden kır olamaz
Kesinlikle bulaşıklar, hep yemek artıklarından igrenmisimdir.
Mangal yaparkene pantalonima leke oldu bir türlü cikamiyor
Kesinlikle yağ lekeleri halıdaki lekeler fayans araları bıktırdıııı