çok kaliteli bi ürün. eve gelen yardımcı ablanın bu ara yana yakıla aradığı temizlik maddesi. kadın bugün de bulamadım deyip dertleniyor. ben de aramaya başladım..
Büyük sorunum aracımın bagajında oluşan egzozdan çıkan dumandan dolayı oluşan is lekesi. Saatlerce temizlemek zorunda kalıyorum keşke kolay çözümü olsa
Her kire bir çözümüm var. Temizlik yapmayı da çok severim ama yaşadığım şehrin suları çok kireçli olduğu için kireç beni biraz sinirlendiriyor doğrusu.
Ev pis kalmalidir. hatun evi sürekli temizlemelidir. Evin temiz kalmasi erkegin her an psikolojik ve fiziki şiddete maruz kalma potansiyelini artirir. :))))))))
Beni en çok kedimin kumu bezdiriyor kokusundan aşırı midem bulansada mecburum bunu yapmaya seven katlanır sonuçta. Onun dışında kazara dökülen yapış yapış birşeyi silmek lanet okutuluyor insana
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çözümümü burada buldum ve Vim alıp kullanmaya başladım, şu an bir derdim yok, teşekkürler :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birkaç aydır Vim spreylerini uyguluyorum, hiçbir leke dert değil artık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ocak kirlerinden nefret ediyorum, en yakın zamanda Vim alıp deneyeceğim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben temizlikten pek anlamıyorum ama Vim spreyi temizleyecekse güzelce alır bakarım o kadar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Temizliği hiç sevmem, ne kadar hızlı o kadar iyi benim için, Vim hızlandıracaksa alırım.
Tuvalet benim başımın belası, her temizleme gününde ayağım geri gidiyor, yine de Vim'le silmek kolay oluyor. Vim sirkeli wc temizleyicisi var bende, memnunum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evimin her yerini temizlemek bana büyük bir yük, Vim bunu daha kolay hale getirecekse alıp denerim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
476Cevap
çıkmayan yağ lekeleri tabi ki. yağ çözücü ya da ovalama kremi filan derken biraz olsun çıkıyor. baktım olmadı çamaşır suyu+sıcak su
Tüm kirler ve lekeler başımızın derdi zaten.
Denemem için bana da gönderir misiniz
çok kaliteli bi ürün. eve gelen yardımcı ablanın bu ara yana yakıla aradığı temizlik maddesi. kadın bugün de bulamadım deyip dertleniyor. ben de aramaya başladım..
Büyük sorunum aracımın bagajında oluşan egzozdan çıkan dumandan dolayı oluşan is lekesi. Saatlerce temizlemek zorunda kalıyorum keşke kolay çözümü olsa
Her kire bir çözümüm var. Temizlik yapmayı da çok severim ama yaşadığım şehrin suları çok kireçli olduğu için kireç beni biraz sinirlendiriyor doğrusu.
Ev pis kalmalidir. hatun evi sürekli temizlemelidir. Evin temiz kalmasi erkegin her an psikolojik ve fiziki şiddete maruz kalma potansiyelini artirir. :))))))))
Beni en çok kedimin kumu bezdiriyor kokusundan aşırı midem bulansada mecburum bunu yapmaya seven katlanır sonuçta. Onun dışında kazara dökülen yapış yapış birşeyi silmek lanet okutuluyor insana
Çözümümü burada buldum ve Vim alıp kullanmaya başladım, şu an bir derdim yok, teşekkürler :)
Birkaç aydır Vim spreylerini uyguluyorum, hiçbir leke dert değil artık.
Ocak kirlerinden nefret ediyorum, en yakın zamanda Vim alıp deneyeceğim
Ben temizlikten pek anlamıyorum ama Vim spreyi temizleyecekse güzelce alır bakarım o kadar
Temizliği hiç sevmem, ne kadar hızlı o kadar iyi benim için, Vim hızlandıracaksa alırım.
Tuvalet benim başımın belası, her temizleme gününde ayağım geri gidiyor, yine de Vim'le silmek kolay oluyor. Vim sirkeli wc temizleyicisi var bende, memnunum.
Evimin her yerini temizlemek bana büyük bir yük, Vim bunu daha kolay hale getirecekse alıp denerim.
Kesinlikle fayans araları
Vim zor kirlerin düşmanı, temizliğin dostu
Cam çünkü bir türlü şeffaf hissettirmiyor leke çok az bile olsa
Gayet gûzel bir formul.
Kullanmaya deger bence.
Vim her zaman kullandigimiz bir urun zaten harika
Detaylı bir bilgi olmuş ellerinize sağlık
Temizlik benim için başlı başına bela, bu Vim iyiyse bir bakar denerim.
Ellerinize saglik, sagolun
Kıyafetlerden çıkmayan lekeler çok takıntılıyımdır
Duşa kabin deki siyahi lekeler
Vim yağ çözücü sprey her daim yardımıma yetişiyor
Donmuş yağ kirleri nefret ediyorum
Ayyy her kirrrr ya çıkarıyon tekrar çıkıyo xlskd
Temizlik çok da zor bir şey değil ya kasmayın, hiçbir leke başımın derdi değil ayrıca. Bu Vim iyi mi, gördüğüm yerde alıp deneyeyim bari.
Kinli haset insanlarin gönül kirleri bence. Onu da temizleyecek deterjan yok.
Cogu yeri islak mendille de temizleyebilirsiniz bence bkz koltuk altı
Abi ben klozete yapışan sarı lekelerden nefret ediyorum çıkana kadar canım çıkıyor
Perdeye beyaz eşyalara bulaşan sigara ve ocak yanlarında biriken yağ vb kirler
Vim mükemmel ötesi. Kokusu hoş ve kolay temizlik sağlıyor ayrıca diğer kimyasallar gibi rahatsız etmiyor.
Allerjik astım hastasıyım ilk denedim çok güzel kokusu rahatsız etmiyor yok gibi lekeleri yağları güzel çıkarıyor teşekkürler
Bu ürünü kullanmadan önce çok zorlanıyordum şimdi ise bu ürünle her leke çok çabuk ve zahmetsizce çıkıyor. Yorulmuyorum ve zanan bana kalıyor.
Vim annemden bana miras kaldı diyebilirim
Mutfak banyo temizlik ve hijyen kokusu beni mest ediyor
Temizlikte en büyük derdim dostumun tüyleri ama buna çare olabileceğinizi sanmıyorum artık aksesuar oldular gerçi :)))
Ocaktaki yağlar en çok zorlayan yağlar geçmek bilmiyor o yüzden iyi bir deterjan ve ovalamaktan geçiyor
Mutfagi falan bos ver, kan lekesi ve kına lekesi cok kotu. O kadar ugrastik hala kan lekeleri duruyor
Benim bu konudaki derdim maalesef çamaşır suyu lekesi. Ondan bir kaçış yok. Gitti güzelim giysilerim.
Başımın derdi olanlar genelde süpürme oluyor. Çok fazla şey dökülüyor benden. O yüzden de sık sık temizlemek zorunda kalıyorum
Yağ lekesi çıkmak bilmiyor kıyafetime gelmişti daha yeniydi attım en sevmediğim yağ lekesi diyebilirim
Benim en sevmediğim balık kızartmak hem kokuyor hemde mutfak batıyor yemekyen sonra 2 saat temizlik gerekiyor
Benim hiçbir kirle derdim yok çünkü elimde Vim var ;)
Sarı bi kazağım vardı ne damladıysa hafif bi koyu renk var gideremedim ulan deli ediyor. Ne çare olur bilemedim
Fırın camında kızartmadan sıçrayıp silmeyi unuttuğumda katılaşan yağ lekeleri
Ve cif bire bir çözüm.
Genel bir kir algısını yıkıp herhangi bir tür kir için hangi çözücünün iyi geleceğini öğrenmek daha işlevsel olabilir
ocaktaki yağ lekeleri başımın derdi. Anneme yardımcı olmak için silmeye çalışıyom arada olmuyo çıkartamıyorum
Benim halıma geçen gün eşim yapıştırıcı damlatmış halı yıkamada bile çıkmadı bi öneriniz var mı aceba
Vim zorlu kirlerle kolayca baş eder
Yazınız çok güzel olmuş teşekkürler
Evdeki kırıntıları temizlikten sonra glen karıncalar kabusumduurrr
Ben bulaşık yıkarken yumurta tavasıyla bir şeyler yaşıyorum. Dayanamıyorum o kokuya..
Eşofmana damlayan Japon yapıştırıcısının lekesi nefret ediyorum bu lekeden.
Yağ sokucusunu beğendim wc olan cok sıvı geldi bana
Vim mi ilk defa görüyorum genelde sarı güç kullanıyoruz ama bunuda denemek isterim
Tuvaletteki kirlere karşı % 100 koruma Vim ile oluyor ancak
Güzel yazı olmuş emeğinize sağlık
Temizlik yapmayı sevmiyorum