Mutfak yağları zor çıkıyor cidden, Vim yağ çözücü sıkınca geçiyor gerçi ama yine de zor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yeni eve taşındık boya lekeleri vardı. Kaynanam aradı evden bi sprey vs getir de deneyelim çıkacak mı diye, Vim yağ çözücüyü götürdüm. Çıkardı 😂 Yağ bazlı boyaymış valla mis gibi yaptı her yeri.
Yağ lekelerinden nefret ederim birde silikon lekesi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Temizlik çok benlik bir şey değil, keşke olsa ama, şöyle titiz olmayı çok isterdim, maalesef içimden gelmiyor. O yüzden bütün kirler başımın derdi, çözümü de galiba Vim.
Banyo, tuvalet , kısacası heryer. Vim deneyeceğim 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Arabayı temizlemek zor, çok detayı ince yeri var, yine de iyi bir sprey temizleyicim var Vim'in, beyaz sabunlu olması lazım, gerçekten çok iyi temizliyor, almayan varsa arabada denesin ;)
Evin kirlenen her yeri bana dert, çünkü temizliği sevmiyorum ama işimi kolaylaştıracak şeylere asla hayır demem, Vim de bunlardan birisi ;)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Genelde temizliğin her kolu beni yoruyor, aralarından hangisini seçerim bilemiyorum ama her yeri temizleyecek kadar çeşiti varmış Vim'in, o yüzden sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum, deneyip göreceğiz
Çıkmayan vişne lekesi kadar kötü Bisey yoktur sanırım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Derz araları beni temizlikte en çok zorlayan alanlardan birisi, ne yaparsam yapayım bir türlü beyazlatamıyorum diye hayıflandım hep ama Vim sirkeli wc temizleyici var onunla derz aralarını bir beyazlattım, o gündür dert değil.
Kesinlikle uzun süre temizlenmiş toz dolu her yer olabilir. Çünkü tozlara alerjim var ve bu uzun süreli durunca hem her yere dağılıyor hemde kocaman toz topları oluyor bu benim için çok iğrenç
Tek derdim mutfak temizliğini yapmak sinir oluyorum temizlik yaparken ama bende VİM kullanmaya başladığım için şimdi mutfak temizliği daha keyifli bir hal almaya başladı en azından fazla yorulmuyorum artık
Bizim evimiz her sene muhakkak küflenir ben o küfleri silmekten bıktıııııımm. Çamaşır suyu yağ sökücü karıştırmaktan ellerim mahvoluyor. Bu geçirir mi malum önümüz maalesefki kış ve benim ellerim çok kötü oluyor 🥺
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Televizyon ve bilgisayarımın etrafını Vim'in sabunlu spreylerinden alıp sildim, Arap sabunlusu da beyaz sabunlusu da gayet iş gördü, tavsiye ederim.
Mutfağın yağlanması başlı başına bir dert... Ocak, aspiratör, fırın derken evin en çok yağlı, kirli kısmı mutfak olduğu için de bana onlarla savaşacak güçlü bir temizleyici gerekir hep: Vim Yağ Çözücü Sprey 😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evi silerken yorulmaktan hoşlanmıyorum, o yüzden yorulmadan temizliğimi sağlayacak ürünlere ihtiyaç duyuyorum, Vim öyleyse denerim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Başımın en büyük derdi şu musluktaki kireçler, kireç çözücüm Vim ama yine de silmeye üşeniyorum, gördükçe deli oluyorum...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tuvalet ve banyo beni çok yoran yerler, ne kullanırsam kullanayım Vim sirkeli wc temizleyici kadar etkili olmadı, iyi ki almışım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vim evimin temizliği konusunda tartışmasız en iyi çözüm, o olmadan evimin iyi temizlendiğinden asla emin olamam, #VimleGitsin <3
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kireç ve küf maalesef.. Özellikle küf başa çıkamıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Anneme derim bi de bunu dener. Hangisini isterle yoluna onla devam eder😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dusakabindeki su lekeleri beni bitiriyor ne denersem deniyim istediğim temizliği elde edemedim 😒
Ben evin hiçbir yerinde kir görmek istemiyorum, aşırı titizim hatta kirli yerde duramayacak kadar rahatsız oluyorum, o yüzden bütün kirler benim başımın derdi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
476Cevap
Mutfak yağları zor çıkıyor cidden, Vim yağ çözücü sıkınca geçiyor gerçi ama yine de zor.
Yeni eve taşındık boya lekeleri vardı. Kaynanam aradı evden bi sprey vs getir de deneyelim çıkacak mı diye, Vim yağ çözücüyü götürdüm. Çıkardı 😂 Yağ bazlı boyaymış valla mis gibi yaptı her yeri.
Yağ lekelerinden nefret ederim birde silikon lekesi
Temizlik çok benlik bir şey değil, keşke olsa ama, şöyle titiz olmayı çok isterdim, maalesef içimden gelmiyor. O yüzden bütün kirler başımın derdi, çözümü de galiba Vim.
Çok dert var da umarım çözüm Vim'dir. Ben çocukken çözümdü.
iyi ki bu urunler var gercekten zamandan kazandidiriyor
Mutfak, banyo, tozlar hepsi başımın büyük dertleri ama yine de çözümü basit: Vim ;)
Başımın derdi dediğim kirler saçlarım önerim de kazitmak
Banyo, tuvalet , kısacası heryer. Vim deneyeceğim 😊
Arabayı temizlemek zor, çok detayı ince yeri var, yine de iyi bir sprey temizleyicim var Vim'in, beyaz sabunlu olması lazım, gerçekten çok iyi temizliyor, almayan varsa arabada denesin ;)
Kurums yağ tabakalarini bile bir seferde çıkartıyor rüya gibi
Başımın derdi olan lekeler diyemem çünkü Vim kullanıyorum, o yüzden hiçbir leke başıma dert değil :)
Eski sevgililer diye bilirim yapişiyorlar kazımak gerekiyor
Tesekkurler bilgilendirme icin..
Evet temizlik. güzeldir. ve iyi. geliyor. bazen:)
Yeni tek başıma eve çıktım bakalım başımın derdi kirlerle nasıl boğuşacağım hahahaha
Bu markayı çok eskiden duydum şimdi oldu hatırladım
ocaktaki donmuş, asla çıkmayacağım dercesine direnen yağ lekeleri
kesinlikle yağ lekeleri bu ürünü mutlaka deneyeceğim
Bu markayla ilk defa karşılaşıyorum. dürüst olmak gerekirse pek tanımıyorum nasıl başarılı bilemem..
Kullanmadım ürünü yorum yapmam doğru olmaz fakat denenebilir.
Beyaz giydiğim bir kıyafette, kan ve kırmızı şarap lekeleri.
Başımın derdi kirli insanlar onuda temizlermisin Vim
Sagll cnmm sagol isime yaradı sağol
Çıkmayan bütün lekelerden nefret ediyorum
Evin kirlenen her yeri bana dert, çünkü temizliği sevmiyorum ama işimi kolaylaştıracak şeylere asla hayır demem, Vim de bunlardan birisi ;)
Genelde temizliğin her kolu beni yoruyor, aralarından hangisini seçerim bilemiyorum ama her yeri temizleyecek kadar çeşiti varmış Vim'in, o yüzden sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum, deneyip göreceğiz
Çıkmayan vişne lekesi kadar kötü Bisey yoktur sanırım
Derz araları beni temizlikte en çok zorlayan alanlardan birisi, ne yaparsam yapayım bir türlü beyazlatamıyorum diye hayıflandım hep ama Vim sirkeli wc temizleyici var onunla derz aralarını bir beyazlattım, o gündür dert değil.
Hiç denemedim ama şu an aşırı merak ettim kesinlikle deneyeceğim bakalım nasıl bir etkisi var Viminnn 🥳
#VimleGitsin
Çok güzel bir yazıı olmuşş eline sağlık 🌺🐣
Kesinlikle uzun süre temizlenmiş toz dolu her yer olabilir. Çünkü tozlara alerjim var ve bu uzun süreli durunca hem her yere dağılıyor hemde kocaman toz topları oluyor bu benim için çok iğrenç
Çay lekesi baya zor temizlenir.
Vim yağı kiri söker atar😂
Vim güzel bir ürün kullanmanızı tavsiye ederiz
Mutfak fayansları vok kötü oluyor
Ocaktaki yağlar, kıyafetten çıkmak bilmeyen abuk subuk kirler😒
Tek derdim mutfak temizliğini yapmak sinir oluyorum temizlik yaparken ama bende VİM kullanmaya başladığım için şimdi mutfak temizliği daha keyifli bir hal almaya başladı en azından fazla yorulmuyorum artık
Bizim evimiz her sene muhakkak küflenir ben o küfleri silmekten bıktıııııımm. Çamaşır suyu yağ sökücü karıştırmaktan ellerim mahvoluyor. Bu geçirir mi malum önümüz maalesefki kış ve benim ellerim çok kötü oluyor 🥺
Televizyon ve bilgisayarımın etrafını Vim'in sabunlu spreylerinden alıp sildim, Arap sabunlusu da beyaz sabunlusu da gayet iş gördü, tavsiye ederim.
Vim'in yağ çözücüsü çok zorlandığım ocak yağlarını bir fısla aldığı için dert sahibi değilim :)
Mutfağın yağlanması başlı başına bir dert... Ocak, aspiratör, fırın derken evin en çok yağlı, kirli kısmı mutfak olduğu için de bana onlarla savaşacak güçlü bir temizleyici gerekir hep: Vim Yağ Çözücü Sprey 😉
Evi silerken yorulmaktan hoşlanmıyorum, o yüzden yorulmadan temizliğimi sağlayacak ürünlere ihtiyaç duyuyorum, Vim öyleyse denerim
Başımın en büyük derdi şu musluktaki kireçler, kireç çözücüm Vim ama yine de silmeye üşeniyorum, gördükçe deli oluyorum...
Tuvalet ve banyo beni çok yoran yerler, ne kullanırsam kullanayım Vim sirkeli wc temizleyici kadar etkili olmadı, iyi ki almışım
Vim evimin temizliği konusunda tartışmasız en iyi çözüm, o olmadan evimin iyi temizlendiğinden asla emin olamam, #VimleGitsin <3
Kireç ve küf maalesef.. Özellikle küf başa çıkamıyorum
Anneme derim bi de bunu dener. Hangisini isterle yoluna onla devam eder😅
Dusakabindeki su lekeleri beni bitiriyor ne denersem deniyim istediğim temizliği elde edemedim 😒
Sirkeli su
Denedim 😊
Dusakabin eski herseyi denedim
Vim varsa temizlik çok kolay
Çözüm yolu bulmakta zorlanıyorum. genelde bulamıyorum 😂😂
Vim ile temizlik başka bir boyutta
Ocak temizlemekten nefret ediyorum 😂
Kan lekesi felan olabilir
Vimle gitsin felsefesi her zaman iş görür
Ben evin hiçbir yerinde kir görmek istemiyorum, aşırı titizim hatta kirli yerde duramayacak kadar rahatsız oluyorum, o yüzden bütün kirler benim başımın derdi...
Insaat pisligi bence camlar mahvolmus oturup aglicam
Hepsi aynı maya dan üretiliyor sonuçta. Çok yüksek paralar ödemeye gerek yok bence
Nâr lekesi, vişne lekesi, karadut lekesi tam baş belalari
Beyaz elbise giyince illaki 3 saat içinde kirlenmesi lazım huy olmuş artık.
en büyük başımın derdi kesinlikle nar lekeleri #VimleGitsin