Haddinden fazla temizliğe takıntısı olan kişiler maalesef evin içinde huzursuzluğa sebep olabiliyor Şahsen ben evin içinde rahat olmak isterim temizlik de yaparım Yeri geldiği zaman evide dağıtırım ev dağınık olmalı ki temizliğin bir anlamı olsun her gün temizlik yapan insanları anlayamıyorum
Temizlik imandandır. Bazen ben de abartabiliyorum ama seviyorum temizlik yapmayı. Temizlik yaparken sadece yaşadığım alanı değil ruhumu da temizliyorum sanki. Pis olmaktansa temizliğe önem vermek daha iyidir neden kavga sebebi olsun.
Çok fazla temizleme olayı çoğu zaman abartıya kaçıyor ve bu durum bazen insanlar için sinir bozucu olabiliyor. Attığınız her adım için kirletici bir tavır sergileyen bir kişiyi hayal edin. Sürekli bir düzenlilik imajı yaratılıyor fakat herkesin düzeni farklıdır. İşte bu farklılığa saygı duyulmazsa kavga çıkabilir.
Çok fazla temizliğe takintılıysa tabiki yaratır. Titiz ol ama evdekileri rahatsız etme derecesinde de olma. Onu yok oraya koyma eşyalarını dağıtma mutfakta su içtiğin bardağı ortalıkta bırakma gibi