Alışveriş & Hediyeler Temizlik yaparken önlük kullanmak tarihe mi karıştı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Temizlik yaparken önlük kullanmak mazide mi kalan bir alışkanlık oldu? Temizlik yaparken önlük kullanmak tarihe mi karıştı? Cevapla Tarih Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. bence kullanan var 1 0 Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Ben sevmiyorum ya sadece misafirlikte mutfağa girdiysem isterim. Ondada girmesem daha iyi 😅😅 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Chrissie Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Temizlik yaparken önlük kullanan var mıydı? Ben hiç görmedim. 1 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% 1 yıl Ben hala kullanıyorum, biraz da kimyasal duyarlılık sebebiyle. 1 0 Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yemek yaparken kullanılmıyor mu o ya 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Temizlik yaparken de olanı var. Yorumla
mozturk0938 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Eski kıyafet ile temizlik daha cazip geliyor galiba artık. 1 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yemek yaparken kullanıyorum bazen 1 0 Yorumla
Pattes_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Atık kıyafetleri tercih ediyoruz artık 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Evet Yorumla
wmelda Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Kimse kullanmıyor artık ama bence güzel bişey 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Evet işe yarıyor Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben temizlik yaparken önlük takarım 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. tarihe karıştı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence kullanan var
Ben sevmiyorum ya sadece misafirlikte mutfağa girdiysem isterim. Ondada girmesem daha iyi 😅😅
🤣🤣🤣
Temizlik yaparken önlük kullanan var mıydı? Ben hiç görmedim.
Ben hala kullanıyorum, biraz da kimyasal duyarlılık sebebiyle.
Yemek yaparken kullanılmıyor mu o ya
Temizlik yaparken de olanı var.
Eski kıyafet ile temizlik daha cazip geliyor galiba artık.
İşe yarıyor ben kullanıyorum.
Yemek yaparken kullanıyorum bazen
Atık kıyafetleri tercih ediyoruz artık
Evet
Kimse kullanmıyor artık ama bence güzel bişey
Evet işe yarıyor
Ben temizlik yaparken önlük takarım
Sanki😄
tarihe karıştı
Evet