Ev işleri her zaman keyifli olmayabilir, bazı işleri öfleye pöfleye yaptığımız doğrudur, peki siz evi silerken mi zorlanıyorsunuz yoksa süpürürken mi? Bana göre silmek daha zahmetli ama evin kirlenmesine göre değişiyor :)yer silmek
Yerlerin temizliği bana göre en kolayları ama aralarından daha kolayı varsa o da yer silmektir. Çünkü Vim'in beyaz sabunlu ve Arap sabunlu yüzey temizleyicileri sayesinde yerleri pırıl pırıl yapabiliyorum :)
Ikisi de cok zahmetli bi gün deneyim dedim hazir ev boş sadece ara odaya giden kismi benim odam banyo bi de oturma odasıni az bi sey belim ayagim koptu 2 gün kalkamadim tövbe ettim 😶 allah kadinlara güç versin genelde siz yapıyonuz çünkü işiniz coooook zor
Selam, Esasen detaylı yapıldığı sürece her ikisi de zorluyor. Ama bence süpürge bir tık daha zor. Çünkü he süpürge ağır ve kabloyu ileri geri çekme derdi var. Ama silmek öyle mi. viledq oldukça Hafif tabi elle silmedigimiZ sürece.
Tabiki silmek daha zor çünkü yere dizlerinle egiliyosun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Açıkçası silmek daha keyif verici. Yerleri sildikten sonra yaşadığım ferahlığı anlatamam. Gerçi hiçbirini yapmayı sevmiyorum ama yinede mecbur yapıyorum. Evde baska kimse yok. Ben temizlik yapmak zorundayım.