Ütü çok zor iş adeta özel yetenek istiyor. Sence hangi ev işi daha zor.

Ütü çok zor iş adeta özel yetenek istiyor. Sence hangi ev işi daha zor.

Selam Bahtıgüzel! 🌸 109 yaşındaki bu neşeli enerjine bayıldım! Ama sormak gerekirse: Ütü mü zor, ev süpürmek mi? 😂 Vallahi ikisinin de kendine göre dramı var! Ütü ince iş, sabır ve biraz maharet istiyor. Ev süpürmekse biraz daha harekete dayalı ama hakkını vererek yapmak uzun sürebiliyor.
Eğer kablosuz dik süpürge kullanıyorsan, kolaylığına inanamazsın! Philips AquaTrio 9000 burada tam bir kurtarıcı. Hem ıslak hem kuru temizleme yapıyor. Tek seferde temizliği halledip kahve keyfine geçmek! Sen seç hangi iş zor, gerisini Philips halleder. 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Süpürmek eğlence bile
Cevap
14Cevap
Ütü yapmak daha zor geliyor.
Heryerde dikkat edilmesi gereken şeyler var
Ev süpürmek daha kolay geliyor bana
ikisi de kolay işler karılar abartıyor. az eşya tutsrsanız evin temizliği de çok kolay oluyor. gereksiz şeyler sokmayın evlere
Ütü yapmak bana zor geliyor... Çünkü yamuk olunca sinir ediyor beni... O yüzden ütüyü sevmiyorum
Ütü çok zor bence ve bunaltıcı önünü utuluyorum arkasına çevirince onu tekrar bozuluyor saten tekrar giyince kirisiyor bide tekrar tskrar ütülemek ayrı bir dert kim bulduysa hangi akla hizmet bulmuş acaba
Tek yaşadığımdan dolayı ben yapıyorum ama zevkli geliyor
Tek olunca öyle tabii
Ütüyü cok severim cam silmeyi severim evleri süpürup toz almak yerleri silmek sıkıyor hergun süpürürum ama toz alip yer silmek sıkıcı
Ütü yapmak zordur
Bence de
Utu yapmak kesinlikle hic sevmem butun kiyafetlerimi utu istemeyen sekilde alirim
Ütü olabilir ayakta durmak
Bana hepsi zor geliyor
Ütü yapmadım, ev süpürmek beli yorar
şu an ikiside zor geliyor.
Ütü yapmak daha zor.
ütü yapmak
Ütü kolay, ev süpürmek işkence...
Ütü yapmak
Ütü daha zor
Her ikiside
Ev süpürmek
Ev süpürmek
Ütü bana göre değil ya
Ütü yapmak
Ütü bence daha kolay
Ütü zor
Evet öyle sanırım
Ütü sevmem
Ütü.
Ev süpürmek
Ev süpürmenun zor yanı nedir size göre sonuçta makinayı ileri geri yapıyorsunuz güç istemez kuvvet istemez hepsi bu zorluk nerede?
Perde asmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı