Kaç gündür aklımdan renkli giysiler için olan wanishle kumaş sandalyeleri temizlemek geçiyor, acaba halı için olan wanishle mi temizlesem yoksa renkli giysiler için olan wanishle mi? Kumaş sandalye nasıl temizlenir?
İlk önce deterjanlı su ve file ile iyice köpürterek ovman gerek lekeler çıkartana kadar ondan sonra biraz bekledikten sonra üzerinden ama bunu özellikle söylüyorum yanlamasına ya da arkadan değil üzerinden üzerinden vakumlu bir makine ile çekmen gerek.
Merhaba, Bizim sandalyeler deriden olduğu için bazı kıyafetlerin rengi koltukta kalabiliyor ve bu oldukça zorluyor bizi. Neyse ki sizin sandalyeler kumaştan imiş. Koltukları nasıl siliyorsak, kumaştan olan koltukları da o şekilde sileceğiz fakat yine de kumaş sandalye nasıl temizlenir, kumaş sandalye kirleri nasıl çıkar, hangi ürünler kumaşta etkilidir diye merak ederseniz size yardımcı olayım :)
Kumaş sandalye nasıl temizlenir?
tencere kapağı ile koltuk silme
Eğer kumaş sandalye neyle temizlenir, nasıl temizliği yapılır diye merak ediyorsanız size kendi temizleme adımlarımdan bahsedeyim:
Ben sandalye temizliğine ilk önce ayak kumaş kısmından başlıyorum. Bir yanıma bir kap ılık su alıyorum ki sürekli bezi yıkamaya gitme derdi olmasın temizlik daha hızlı bitsin.
Yaslanma kısmını, oturma kısmını ve bu iki yerin birleştiği arayı özellikle dikkatli siliyorum çünkü yemek, ekmek kırıntısı dökülebiliyor.
Son zamanlarda temizlik videolarında karşıma küçük bir tencerenin kapağını fiber bez ile kaplıyorlar ve bu sayede aynı anda daha çok alan temizleniyor. Bu işlemi ben koltuk silerken yaptım ve oldukça hızlı şekilde temizledim. Umarım doğru şekilde anlatabilmişimdir. Zaten görsel olarak da ekledim :)
Kumaş sandalye kirleri nasıl çıkar?
Kumaş sandalye evet kaliteli fakat kirleri oldukça zorlu bir biçimde çıkıyor. Ben, kumaş sandalyeden kolay ve hızlı şekilde kirleri çıkartmanız için kumaş temizleme spreyini tavsiye ederim. Koltuğunuzdaki lekelerin üzerine püskürtün, biraz bekleyin ve ardından silip kurulamaya bırakın. Sandalyeleriniz hem güzel kokacak hem hızlıca temizlenecek ve hem de tertemiz olacak.