Benim zorunlu stajım olduğu için her gün işe gidiyorum. Saat 18:00da çıkıyorum işten ve çok yoruluyorum. Üstelik eve gelip ev işleri yapmak zorunda kalıyorum. Stajda hoca ödev veriyor bazen. Zamanım kalmıyor evdeki işlere. Sonuçta ev dağınık kalıyor, yemek pişirilmiyor. Biz abimle öğrenciyiz. Onun sinavları bitti evde boş boş oturuyor. Diyorum ki hiç olmazsa evi süpür temizle. Diyor ki ben erkeğim yapmam. Annem babam da işten gelirken bana ne pişirdin diye soruyor. Işten gelirken eve döner filan alıyorum. Diyorlar ki neden kendin pişirmiyorsun. Ya ben robot muyum? Neden beni anlayan yok ya?
Güncellemeler
+1 yıl
Annem babam bizim yanımızda değil. Biz öğrenci evinde kalıyoruz
Ben değil annem kolaya alıştırmış. Öğrenci evine çıkmadan önce ailemizle kalıyorduk. Annem hep bana ev işi öğretti. Abime o erkek o yapmasa da olur dedi. Sonuç böyle. Keş anneler biraz daha anlayışlı olsalar. Ben ilerde annem olursa hem kız hem erkek evladıma öğreticem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiçbir şey yapma işim var ev işleriyle uğraşamam boş zamanın var sen yapabilirsin diyip odana geç mecbur yapacak
Öyle yaptım zaten. Yine bir işe yaramadı. Evi b. k götürüyor afedersin. Yine birşey yapmıyor
Salla sen kendi alanını temizle yeter. Çok kolaya alıştırmışsın evdekileri :( hasta taklidi yap stajda düştüm belim çok ağrıyor vs de
Ben değil annem kolaya alıştırmış. Öğrenci evine çıkmadan önce ailemizle kalıyorduk. Annem hep bana ev işi öğretti. Abime o erkek o yapmasa da olur dedi. Sonuç böyle. Keş anneler biraz daha anlayışlı olsalar. Ben ilerde annem olursa hem kız hem erkek evladıma öğreticem
Kesinlikle.. inat et yapma. Onun senden tek farkı cinsiyeti bu bir engel durumu değiş
Atar yap evde bağır, çağır ananızı siktirmeyin lan 21. yydayız severim ataerkil anlayışınızı ben iş yapiyorsam o da yapacak de.
Gör bak nasıl dize geliyorlar.
Çok saçma bulursun söylersem ama hoşuna gidebilir sjdjsjjs
Anlamadım
mümkün değil konuşarak. ayrı eve çıkınca kurtulursun ancak
abinin tek dayaklık işi var
abinin düşünmesi lazimm
Terekeme misin
Evet
Abini zor ikna edersin alışmış rahatlığa