Annem ve kardeşlerim çok dağınık, ne yapacağım?

Annem ve kardeşim çok pisler ve dağınık annem çalışıyor babamla ayrılar bize bakıyor hadi onu anlıyorum ama kardeşimde aynı 3ümüz yaşıyoruz ve 1 de kedimiz var kedi sürekli yatağa işiyor kıyafetlerimize bile işiyor ve her yer kedi tüyü kumu da berbat ayrıca ben iğreniyorum kumunu temizlemiyorum ama yorgan kıyafet ne varsa yıkıyorum kardeşime söylemediğim zaman kumu temizlemiyor 3 gün o kokuda duruyor ama söyleyince yapıyor anca oda yarım yamalak ev hep kokuyor evde bir tek ben iş yapıyorum başka kimse yapmıyor bende yoruldum artık bu pislikten temizliyorum iki gün sonra aynısına çeviriyorlar mesela kedi çamaşır makinesine sığmayan bir yorgana işemiş çarşafa falan kurumuş ama annemle kardeşim yatabiliyor ben asla yıkamadan yatmam hatta kaç gece uykumdan oldum ıslak pis şeyde yatamadığım icin ama onlar normalmiş gibi sarınıp uyuyor yorgana çarşafa sizce normal mi yani onlar normalmiş gibi davranıyor ben söyleyince of sende hastasın temizlik hastasısın diyorlar abartıyorsun küçücük kedinin işediği yerden nolcak diyorlar ama kokuyor ben napcam cidden sosyal hayatım da bitti ev çok pis diye çıkıp gezemiyorum arkadaşlarımla tüm vaktim ev temizliğiyle geçiyor ev de büyük çok uğraşıyorum arkadaşlar kurtulmanın yolları ya da çözüm nedir yaşım 18 görüşlerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.
Annem ve kardeşlerim çok dağınık, ne yapacağım?