Bazen babam ve annem öyle sevişiyorlar ki evde hatta apartmanda kimse yok gibi. Çoğunlukla annemin inlemeleri doğru odama geliyor kapı kapalı olsa bile. Ben geceleri film izlerima ama hmm ah oh falan geliyor. İlk başlarda gülük dalga geçiyordum kendi kendime ama gittikçe canımı sıkmaya başladı çok sinirleniyorum ikisine de. Eve çıkma imkanım olsaydı tereddüt etmeden giderdim. Babamla ya da annemle konuşmak isterim bunu artık çünkü çok ama çok sinirliyim bu durumdan. Bunun gibi yaşayan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kaç yaşına gelmişsin hala liseli gibi mi takiliyon adamlar 50 yaşında her gece duvarlari kırıyor sen film izliyorsun git sende kız bul?
Yaşıma takma olur mu? Ve senin dediğin o kadar kolaysa niye buraya yazayım?
Zora gelemiyorsan kaderine razı olacaksın kardeşim
Hala birbirlerini çekici bulmaları çok iyi ama rahatsız oluyorsan artık uyarman gerekli.
Yok çekici değil. Adamlar yaşlı. Bir de nasıl babama söyleyebilirm
Maşallah de nazar etcen bunca yıl sonra bile bu şehvet devam ediyor hee harika
Hiç harikası yok inan
Bilen bilir
Rahatsız oluyorsan dikkatlerini çek. Ses falan yap en azından sussunlar
Bir keresinde kapımı açıp siddetli kapattım dikkat dağılsın diye ama umrunda değil bile. İnan ki deprem olsa bile devam ederler nasıl bir şey anlamdım. Ağlasım geliyor :(
Sende otur masturbasyon yap kardeşim yapacak bi şe yok. Ne desem boş olacak çünkü
Neden mastürbasyon yapayım? İstediği kadar yapabilirler ama evde ben varken dikkat etmeleri gerekiyor ama kendilerini kontrol edemiyorlar her seferinde aynı
Bir dönem bende benzer olaylar yaşadım. Benimde kız kardeşim sürekli masturbasyon yapıyodu birçok kez kapısını bile kitlemeden. Evdekilerinde pek umrunda değildi zaten işten geç geldikleri için. Çok kez kendisini yakaladım ama sonunda kavga ettim kendisiyle. Ama yinede bildiğini okuyor. Bu durumds yapacak hiçbirşey yok malesef
kardeşinle aranda kaç yaş var
benimde annem yalniz banyoda mst yapmasi beni sinirlenidiyoo sesi falan geliyo asiri gicik bi durum
:( Allah Allah niye mast yapar ki
İhtiyacını gider annenin
Evet ya çok sinir bozucu
Yaşadın mı hiç :(
Insan tanıklık ediyo ya aynı evdeyiz sonuçta
Ağlasım geliyor artık inan ki. :( Çok sinir oluyorum. En kötüsü haftada birkaç kere yapıyorlar :(
Anne ve baba olunca insan bunu kabullenmek istemiyo. Bi ara annene sinirli bi şekilde de biraz dikkatli olun diye emin ol utanacak düşünsene çocukların var sen çocuklarının böyle bi şeye tanıklık etmesini istemezsin ve utanırsın
İnanılmaz sinir bozucu
Aynen
Annen baban yaşları kaç
Annen baban yaşları kaç..
.
Ben yaşıyorum
Aynısı mı?
Evet
Ya hâlâ devam ediyor mu? Tek çocuk musun
Dört kardesiz yirmi iki yasindayim ablanda 25
Yani sormamım sebebi diğer kardeşlerin de yaşıyor mu bu durumu
Evet yasiyorlar biliyoruz hepimiz yani
Çok geçmiş olsun :( Peki kardeşlerinle konuyu açtınız mı hiç?
Her zamanki halleri deyip geçiyoruz
Sen niye bitiyon ki
Bitmeyeyim mi. Mağdur kalmak zorunda mıyım ki
Çokmu çıkıyor sesleri
Ses, gürültü ne varsa artık
Ses tamamda gürültü ne oluyor
Aşırı sinir bozucu
Anlatamam. Düşünülmesi bile beni çok sinir ediyor
nasil yapildigini dinlemek cok sinir bozucuu ooooo :o