Gelen misafirinizin çocuğu evinizi kirletse uyarabilir misiniz?Misafir çocukları evi dağıtabiliyor ve bazen yağlı elleriyle koltuklara dokunuyor. Misafir çocuğu olduğu için sessiz mi kalıyorsunuz, uyarabiliyor musunuz?
Çocuklar benim ayağımın çiçekten prangalaridir Ben evli değilim bir erkek kardeşim var 6. yasinda da adını verdiğim dünyalar güzeli bir yeğenim Burda bir çok kez yazdım bir kez daha yazayım 2 kez kanser tedavisi gören ve şu an 3. kez bu ihtimal ile tekrar karşı karşıya gelme ihtimali olan bir insanim O 6. yasinda ki yegenimin ve onun nezdinde tüm Çocukların sevgisi beni hayata bağlayan en belirgin özelliğim Bırakın evi kirletmeyi yıksa umruma takmam Dünyanın yaşamın bu nebze kirlendigi bir dünyada bırakalım onların hayalleri temiz kalsın Onlara güzel bir dünya bırakalım Onlar hayatı yasami dolu dolu yaşasın Tekrarı olmayan tek şey hayattır Düşünün bizi bile hayata yasama bağlayan o içimizdeki çocuk değil mi o olduğu gün ölmezsiniz Bırakalım çocuklarda yaşasın çığlıkları sevinçleri 7/24 yankilansin bu kirli dünyayı güzellestirsin Yeğenim nezdinde tüm kuzucuklari sevgimin olanca ateşiyle kucaklıyorum öpüyorum annelerine babalarına bağışlasın cenabı hak ayaklarını taşa degdirmesin nazarlardan saklasın beklesin
Eğer evime gelen misafirin çocuğu eve bir şekilde kirletiyorsa, öncelikle kendim temizlemeyi ve toparlanmayı tercih ederim, baktım ki aynı şekilde veya hatta artarak devam ediyor, o zaman misafirim ile konuşurum ve çocuğunun bunu yapmaması gerektiğini söylerim. Bunu misafirime söylemekten çekinmem ama ne kadar bana yakın olduğunu hesaplayıp ona göre konuşmamı yaparım. Tabii burada çocuğun yaşı da çok önemli, eğer 4-5 yaş veya daha küçük bir çocuk yapıyorsa bunu o zaman direkt misafirim ile iletişime geçerim.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı.
Çocuklara önceden çok karışma isteği olurdu bende gadası. Ama artık dünyaya çocuk gözüyle bakmasını öğrendim. O yüzden sesimi çıkarmıyorum. Çocukların kalbinin kırılmasını istemiyorum. Benim için kitaplığımın olduğu alan çok önemlidir. Orasının da kapısını kitlerim. Geri kalan yerleri istedikleri yapsınlar. Hepimiz çocuk olduk, hepimiz yaramazlık yaptık. Bu tür şeyleri hoş görmek gerektiğini düşünüyorum.
Daha çok küçüktüm. İlkokul yaşlarındayken evimize misafir gelmişti ve bir çocukları vardı. Öyle çok yaramadı ki, yataklarımiza çıkıyor, masalara falan çıkmaya çalışıyordu. En son öyle çok sinirlendim ki küçücük boyumla çocuğa bagirmistim " Napiyorsun? Yeter artık" diye. Ayy ne ayip etmişim bağırarak şu an ki aklımla asla böyle bağırmam gidip uyaririm sadece :')