Evinizin dağınık olmasına mı tahammül edemezsiniz yoksa kirli olmasına mı? Sanırım ben toz görmeye dayanamıyorum, hemen silesim geliyor, elimdeki kahveden bir damla bile düşse bezi kapar hatır hutur silerim, dağınıklıksa o kadar kafama taktığım şey değil. Ya siz ne düşünüyorsunuz?
Dağınıklığına tahammül edemem 🌪
Kirliliğine tahammül edemem 🕸
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evin dağınıklığına mı tahammül edemezsiniz yoksa kirliliğine mi?
Dağınık olan evde hayat vardır dayanıklılık çoğu zaman iyi bir şey olabilir yaşanan evde yaşanan ortamda hayat olan canlılık olan evde dağınıklık normal ve iyi bir şeydir Zeki insanların çalışma ortamlarının dağınık olduğu sıkça karşılaşılan bir durumdur birçok ünlü bilim adamının çalışma masalarının çalışma odalarının dağınıklığı meşhurdur ancak temizlik başka bir konu dağınık olabilir ama temiz dağınık olmalı derli toplu ama kirli olabilir kirliliği kesinlikle hiçbir ortamda evde arabada işyerinde çalışma ortamında lavaboda mutfakta apartmanın girişinde evin girişinde hiçbir ortamda tahammül edemem şimdi marketten alışveriş yapmam kirli olduğunu düşündüğüm bir lokantadan yemek yemem temiz olunacak temizlik insan olmanın şartıdır temiz olmayan insan olamaz hayvanlar dahi temizliklerine dikkat ediyor temizlik şart örgü temizlik malzemeleri için ayrı bir bölüm dahi var temizliğe çok önem veriyorum
Evin dağınıklığına bir müddet tahammül edebilirim ama evin kirli olmasına asla tahammül edemem! Evin tozlu olması beni çileden çıkartır, hatta bir yere kahvedir çaydır kolay çıkabilecek bir leke damladığında bile onu silmeden önce gerilirim baya sonra elime bezi alır silerim, belki benim titizliğimden bu bilemiyorum ama kirli eve tahammül etmem cidden zor, bu yüzden en güçlü temizlik ürünlerini kullanmaktan yanayım...
Aaay tam benlik bir soru olmuş bu. Kir içinde elbette yasayamam ancak etraf daginiksa asla temizlik yapamam. Yani o daginiklik beni mahveder. Duzen olsun da temizlik hallolur kafasindayim. Duzensizlik beni cok yoruyor