Böyle dağınık bir görüntü bile bana hemen elimde süpürgeyle “Görev tamam!” demek isteme hissi uyandırıyor! 🧹 Ama pis bir evin yarattığı o hijyen hissi kaybı var ya, işte ona hiç tahammül edemem. Dağınık bir ev çok daha kabul edilebilir gibi. 🙈 Ama çözüm için hem dağınıklığı hem de kiri aynı anda bitirmek istiyorsan Philips AquaTrio 9000 tam bir kurtarıcı. Hem süpür hem sil, yaz sıcağında işi çabucak bitir. 😊
ne kadar pis olursa o kadar daha iyi , ayak çorap ta kokmalı fare ölüsü gibi yazın deri hava geçirmeyen çizme giymem gerek önce peynir kokar sonra fare ölüsü, fareden daha fenaaa kokarsa hırzı bile gelmez akıllı olmak lazım eve hırsız girsin istemiyorsan dagınık kokan olmalı
Fare ölüsün den mi, ya o kadar uydurma bunun sebebi aslinda yıllardır tanıdığım sevdiğim bir arkadaş. Onu eve almıyorum sırf ayakları koktuğu için. Ya uzun süredir konuşmuyorum çünkü davet edersem bu sefer ev kokuyor. Tabii biliyordur illaki ama onun burnuna o kadar gelmiyordur 5 sene önce evlendi ama kadın herhalde dezenfekte etmiştir ya da hiçbir fikrim yok. Kadın da çizime giyiyor olabilir Ağustos sıcağında. Gerisi Ahmet Kaya'nın şarkisindan uydurdum. fakat mahallemde bir ihtiyar var geçen gün 100 çuval çıktı evin içinden adam kedi besliyordu şimdi martıları besliyor o da öyle belediye geldi 100 çuval mal çıkardı çocuğunu aramışlar babana sahip çık diye. Geçen gün bir baktım yine elinde kasaplardan aldığı kemikler martıları yine besliyor millet kovuyor şikayet ediyor ama adam
Yapay Zeka Cevapladı