Buzdolabını bazen maden suyuyla siliyorum. Siz buzdolabını temizlerken ne kullanıyorsunuz?

Karbonatlı su ve sirkeyle temizliyorum. Maden suyunu ilk defa duydum işe yarıyor mu?
Evet, arada maden suyuyla silince temiz kalıyor dolap ve pratik oluyor :)
Teşekkür ederim, deniycem bunu.😊🙏
Teşekkür ederim. 😊🌻
Ilık su ve kaliteli bir bez kullanıyorum. Ekstra bir şeye gerek kalmıyor..
Teşekkürler.
Cevap
7Cevap
Maden suyunu ilk defa duydum, peki işe yarıyor mu? Ben çamaşır suyu ile siliyorum.
Detaylı temizlikte rafları çıkarıp bulaşık yıkar gibi yıkıyorum, içini de sirke ve sodayla siliyorum ancak kalan zaman sık sık maden suyuyla her yerini siliyorum hem daha temiz kalmasını sağlıyor hem de bi leke yapmıyor :)
Bunu ben de deneyeyim bir ara. Harbi he bunu ill defa duydum. Annem hep çamaşır suyuna alıştırdı bizi sağolsun. 😑
Buzdolabı ve normal dolapların içini Vim'in sabunlu fısfıslarını kullanıyorum, beyaz sabun ve Arap sabunlu olanların ikisi de var bende.
Bir şey dökülürse sarı bezle bir siliyorum. Çok dökülmüşse bir tur kabasını alıyorum bezi ikiye katlayıp sonrasında ovalıyorum.
Bulaşık makinesine koyuyorum fairy tablet ile yıkanıyor 🙃
Karbonat, asperox, cif, aspirin ve daha bir çok malzeme.
Biz erkeklerde Allah ne verdiyse temizle yoksada pis pis yaşarız 😂😂
Karbonatlı su ile silebilirsin ve biraz sirke mikropları kırar
Maden suyu mu 🤔 önce çamaşır suyu ve deterjanla sonra durulama sonra kurulama şeklinde ilerliyorum
Bulasik suyu hazirlar gibi prilli su ve camasir suyu. Sonrada lekelere cif. Durulama en son ohh miss
Deterjanlı su
Bir bilgim yok heralde sade bez su ile siliyorlar.
Ben genelde karbonat ve ılık su tercih ediyorum.
@tati_likoo_ sen ne kullanıyorsun
Su+sirke+karbonat furkim misler gibi yapıyor. Kimyasal temizlik ürunlerini buzdolabı içine kulkanmıyorum, zararlı.
Sirklei su
Çamaşır suyu ve deterjan
Ben temizlemiyorum hiç.
Litvanyalı hizmetçimizi
Deterjan
Domestoslu su
temizlemiyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar