Yaz aşkı bulma taktiğiniz var mı? Giriş cümleniz ne oluyor genelde?

ananas veya bira ısmarlamak isteseydi, tacizci veya sapık olarak damgalancak olmasından korktukları için teklifte bulunmamış olabilirler.
bu cevap sana itafen olmayıp geneldir.
ben dahil bir çok erkek kadınlara merhaba diyemiyoruz.
merhaba diyorsun ve bir imalı bakışlar , bir haller , bir tavırlar aman allahım...
bu kadınlar yüzünden de sana yaz aşkı düşmüyor , üzgünüz...
çokda kasmaya gerek yok aslında, ama türkiye gibi bir yerden bahsediyorsan eğer, beyaz bir t-shirt al üzerine "yaz aşkı yaşamak istiyorum" diye yazdır, yurdumun gençleri sana yardımcı olacaktır, illaki 1-2 tane si çıkar teklif eder sana :)
Bir seferinde yaz tatilinde kardeşim gece kulübüne gitmek istedi. ben de kendimi o gece pek enerjik hissetmiyordum. kardesime dedim seni sahilde bekleyeceğim. bir şişe şarap aldım gökyüzünü seyredip sarabimi yudumluyordum. abartisiz 7-8 kişi çıkmıştı bana eşlik etmek isteyen.
Abartmadın mı be ablacım
Çıkarrr heç affetmez
Bence gayet çekici bir kadın nie laf attın sen şimdi
ya bir salın insanları, siz de tatil yapın güzel güzel dinlenin, bırakın diğerleri yapsın tatilini..
Cevap
109Cevap
Açık olun: Tatilde olduğunuzda yeni insanlarla tanışma fırsatınız artar. Başkalarıyla iletişime açık olun, gülümseyin ve samimi bir tutum sergileyin. İnsanlarla kolayca konuşabileceğiniz ortamlarda bulunmaya çalışın.
Ortak ilgi alanlarına odaklanın: Tatilde, birçok insan benzer ilgi alanlarına sahip olduğu aktiviteleri yapmak için bir araya gelir. Örneğin, bir plaj tatili yapıyorsanız, plajda güneşlenirken, deniz sporları yaparken veya plaj oyunlarına katılarak ortak ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışabilirsiniz.
Yerel etkinliklere katılın: Tatil yaptığınız bölgede düzenlenen yerel etkinliklere katılarak yerel halkla ve diğer turistlerle tanışabilirsiniz. Yerel festivaller, konserler, gezi turları gibi etkinliklere katılmak, yeni insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir.
Sosyal medyayı kullanın: Tatildeyken sosyal medya platformlarını kullanarak, o bölgedeki etkinlikleri, restoranları veya ilgi alanlarını paylaşan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. İlgi alanlarınıza uygun gruplara veya etkinliklere katılmak, ortak noktalarınızı bulmanıza yardımcı olabilir.
Yavaşlayın ve keyfini çıkarın: Tatilde olduğunuzda stresi azaltın ve rahatlayın. İnsanlar, sizin de rahat ve mutlu olduğunuzu hissettiklerinde daha çekici bulabilirler. Kendinize zaman ayırın, hoş sohbetler yapın ve keyfini çıkarın.
Lokal mekanlara gidin: Tatil yaptığınız bölgenin yerel restoranlarına, kafelerine veya barlarına gidin. Yerel halkla etkileşime geçmek ve onların tavsiyelerine kulak vermek, size ilginç ve yeni bağlantılar kazandırabilir.
Grup etkinliklerine katılın: Tatil destinasyonunuzda düzenlenen grup etkinliklerine katılmak, yeni insanlarla tanışma şansını artırır. Örneğin, turist turlarına katılabilir, spor etkinliklerine veya gece kulüplerine gitmek için gruplara dahil olabilirsiniz.
Tatil arkadaşı edinin: Tatilde yalnız değilseniz, yanınızdaki kişilerle etkileşim kurmak da önemlidir. Eğer grup halindeyseniz veya ailenizle seyahat ediyorsanız, yanınızdakilerle etkileşimde bulunarak yeni insanlarla tanışabilir veya onların çevresindeki kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.
Unutmayın, tatilde bir yaz aşkı bulma garantisi yoktur. İnsanlarla bağlantı kurmak zaman alabilir ve bazen beklenmedik şekillerde ortaya çıkabilir. Önemli olan açık olmak, yeni deneyimlere ve insanlara açık olmak ve tatilin tadını çıkarmaktır.
Ben, daha çok aramıyorum, çapkınlığı hiç bereremem, zaten bana göre bir şey değil, ancak her tatilde arkadaş olabilen biriyimdir hiçbir zaman sevgili olabilmek için yola çıkmamışımdır, çekingen biri hiç değilim herkes ile konuşabilirim bu çok yarımcım olur hep.
Geçici bir aşk bulma niyetim yok. Hoş gerçi o aşk olmaz, takılmalık arkadaş olur.
Aşkı iyice hafife aldınız aşk bir kez ve sonsuz olur sizin aradığınız aşk değil sen sevgili yaz flörtü arıyorsun ben aşka inanmıyorum bir erkeğin bir kıza aldatmadan sonsuz ve koşulsuz seveceğine aşık olcağına inanmıyorum hiç görmedim de inancım yok ama yine de basite almıyorum ama siz çok hafife alıyorsunuz
Belki bu sana yardımcı olur.
Kankanızı alın denizde buğuluyomuş gibi yapın kankanında herhangi yakındaki bir erkege seslensin anladınız sin yüzme bilmiyomuş gibi yapsın kankanız :)))))) nası amaa djdhdjsjjzshs
Can kardeş bu kokteyl sana ikram olsun, afiyet olsun.
Ben yaz aşkı taraftarı değilim.
Aşk birini her haliyle ve her kosulda sevmektir yani kolu kopsa , kilo alsa, işi olmasa vs. durumlarinda bile gözü onda olacaktir. Bunu da mevsimle sınırlayamayacagina gore yaz aşkı diye bir uydurma yoktur.
Bayanların taktiğe ihtiyacı yokki bakar gülersin zaten baktığın açıdaki çoğu erkek atlar gelir hemen. Gerçi böyle diyorumda bana bir kız baktığı zaman acaba bende bir gariplikmi var onamı bakıyo diye anlarım gidip konusamam ama çoğu hemen gelir merhaba der
Yaz aşkı nedir ya aşk bu kadar ucuz mu?
Günlük, mevsimlik aşk mı olur?
Veremem çünkü
Başlamam, biteceğini bile bile bu aşka başlamam
Ne seni ne kendimi ateşe atamamm
Anla beni yaz aşkım... Demişler 🙂
Şaşkınlık içersindeyim eskisine göre gel ben ısmarlim tarzında cümleler kuranlar azalmış. Neyse bize yer açılmış oldu aynı şehirde olursak birer bira içeriz artık. :D
Sen kızsın. Erkeğe ara ara bakarsan o da senden hoşlandıysa konuşmaya gelir zaten. Yani ya sen bakmamışsındır ya da senden hoşlanacak biri denk gelmemiştir.
Bence cok saçma birşey he bulman cok kolay ama biz erkeklerin cogu tatilde karı kız peşinde koştuğu için kestirdigine bir bakış atsan sayın abaza uçarak yanına gelir.
Bira mı
Bende davet ettiğim şeylere karşılık bulamayınca olmuyor işte
Namaz kur-an ibadet saygı edep haya huşu
yaz aşkı aranıyor diye tshirt yaptır öyle gez bulursun. ben bir kere antalyaya gitmiştim f*ckerboy yazılı tshirtümü giydim iyi ekmek çıktıydı
yaz aşkı neymiş yaa 😒 mevsimlik işçi gibi
bulursam ömürlük bulurum ben ama işte sebeplerim var, o beni bulsun istiyorum :P
Tatile giymiyorum.
Yaz kış aşk yaşamıyorum.
İlişkim desek, hiç yok, olmaması gerektiği gibi, olmamasını diliyorum.
Mevsimlik aşk nasıl oluyormuş? Hayır hayır bunun için hiç bir zaman çabam olmadı.
Güzel zayıfsan sana bakana bak, o gelir konuşur zaten, herşeyine he der ve oldu bitti
Normal sevgili ayarlar gibi, adı birşey değiştirmiyor.
1 konser 2 dondurma ve bir yalın şarkısı tamamdır ! hshshhhshsh
Aşklar yaz ve kış aşkı olarak sınıflandırıldığı sürece kimse gerçek aşkı bulamayacak. Bence.
Vurdu gol oldu
Oldu veya olmadı ama durum böyle.
Acı gerçek
Bu şekilde eleyenler düşünsün
Bende sıkıntı yok
Öyle olmalı
Adından anlaşılıypr
Adımın biraz derbeder olduğunun farkındayım fakat bunun altında herhangi bir aşk hikayesi yok
Anladım
sana denk gelmemiş, oturdğun yerde bile dadanırlar başına, tabii dadanmaksa
Benim için önce evden çıkmak çünkü çok sıcak çıkınca eriyorum
Yaz aşkı hiç benlik değil. Olacaksa bana ebedi sevgi lazım..
😘 canımsın
Yürü git! Ben senin niye canın oluyom?
Akıllısı beni bulmaz, delisi peşimden ayrılmaz..
Espiri anlayışınız. Anlayışımız çok farklı
Özür dilerim 😄😄😄
Derken bana canım demediniz mi?
Ya sanırım yıldız tilbe kullanıyordu bu tabiri
Tanımadığın insanlarda dersin ya bazen 😂😂😂😂
yaa plajda veya yolda hoşlandığın birine baksan, veya ufak bir tebessüm etsen hemen gelir yanına
😂😂😂 Aşkın yazı kışı mı olur sanırsın sezonluk dizi çekiyor
Sen de kafanı telefona gömenlerdensen avucunu yalaman gayet doğal. :)
Yani kızların yanına gidip selam deyince sanki tecavüz etmişiz gibi bakıyorlar o yüzden taktik maktik yok..
Taktikle olmuyor böyle şans eseri birini görüyorsun etkileniyorsun sonra beraber olursun
sevecen biri olarak etrafta önüne gelene yaz konuş muhabbet et. bir değil binleri bul...
Kezo olma iki salla sonra havalı triplere gir mevzu tamam
Yaz aşkları geçicidir tıpkı yaz gibi. Bırak kış gibi olsun en azından 3 ay sürmüyor.
Ama onunda gecici oldugunu biliosunuz insallah. Turkiye sartlarindan bahsediyorsak
İlla ki bulursun disco da, havuz da, deniz de v. s.
Valla tatlım giy mini eteği yaz aşkları dizilir sen seçersin aşklarını 😋😂
Valla bir ananasa verecek salakla değil yaz aşkı bir saatlik aşk bile yaşamam
Süresi kısa da olsa zeki olsun isterim
tam bedeviymişin. kekolar bile at eşek dana sipa farketmeden ayiklayip ayiklayip götürüyorlar
Asdf nerede acaba?
-Şu tarafta
Beraber yuruyelim bana göterirmisin
-Olur gösteririm 😎
Ömürlük aşk aradığım için mevsimlik aşklar konusunda tecrübesizim. :/
Tarzınla tavrınla dikkat çek. Her daim şık olmaya bak. Kaçamak bakışlar at çevrene
Kiz olarak cok kolay sahile in okuzler ususur basina
Hiç kendim uğraşmadım, genelde direk gelir konusurlardı
ya cahil arkadaslar yaz aski bulmak cok kolay indiriyorsunuz bla bla uygulamasini nereye tatile gidiceksinuz birinin arabasina ortsk olup tanisiyosunuz sonrasi sizde zaten
Ya pardon ben tatildeyim de fazla yaz aşkınız var mı
güzel bir kız bunu sormaz o kendiliğinden seni bulur zaten.
Dört mevsim aşk bulamıyom tek yaz olsa sorunum o da iyi :P
@YavuZPapA sen bordo bereli hatunu taşıyamazsın ne o yürek ne o adamlık olur herkeste.
Siz kızların bu konuda hiç sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum
Girişken, eğlenceli, muhabbeti saran ve samimi biriysen bulursun
Saat 6 gibi sahile yanlız git bikini üzerine tişört giy (umarim bacaklarıngüzeldir) sonra Salih kenarında hafif gez beğendiğin biri olduğunda ona hafif içten gülümse sonra eğer o da sana gülümserse gerisi sende 😉
Taktik yok fiziğin yerinde ise güzelsen gelip seni bulur zaten.
Sen çirkinsindir ondan
Bakalım bende agustosun ilk haftası gidicem alman filan kız bulup kaçayım yurtdışına diyorum 😀
plajlarda bu sekılde gezıyorsun
Doğrudan basıyım mı sana derseniz kesinlikle bir iki kişi düşürürsünüz, tecrübeyle sabit bir durum hahjahj
O nasil bisey abi ya:)
Afiş asın parti afişleri gibi yatların üstüne
Kısmet heryerden çıkabilir tatildesin diye olacak diye birşey yok sinyal verirsen sağa sola elbette yaklaşan olur amacı da net
Ben tatile gidicem yaz aşkını napıcaksın ben varım işte buldun beni gidelim beraber :)
Yanına git hoşlandığın kişinin ve sor bir şeyler ısmarla.
Taktik maktik yok bambambam, git konus nolacak sanki yaz olmaz gecelik olur en kotu
Gidiyosun karpuz gibi şeçip alıyosun taktik maktik yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar