Didimde yaşıyorum. Kaç yıldır hiç kız düşürmek için çabalamadım. 1 2 kez olmuştur ama. Sizce tatil yerinde nasıl sevgili yapılır. Çünkü insanları rahatsız etmek istemem. Sosyal medyadan naısl olur bilmiyorum. Taktik verin 😂
Yerine gore degisiyor dostum. Eskiden her sene avsa adasina giderdim her gittigimde biriyle tanisirdim, Şu an armutluya gidiyorum kimseyle selamlasamadim bile. Ortama gore potansiyel degiskenlik gosteriyor
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte abi bilmiyorum. Bi kıza yanaşınca aaa bu sapık mı diyor. Hep sosyal medya dan oldu. O ilk adım nedir
İlk adim nedir biliyormusun tamamen tesadufi yaklasacaksin dogaclama olacak. Mesela denize girdigi yerde tas coksa uyaracaksin veya bu saatlerde deniz anasi cok oluyor diyip muhabbete baslayacaksin oyle sohbet acilacak direk gidip tanismak icin konusmayacaksin
Anladım abim çok sağol. Biliyorum bu işler şans tamamen. Bilirsin belki sevgilisi bile vardır. Ne bileyim arkadaş olur eş olur. Hayırlısı bu işler. Çok üstünde durmuyorum zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yerine gore degisiyor dostum. Eskiden her sene avsa adasina giderdim her gittigimde biriyle tanisirdim, Şu an armutluya gidiyorum kimseyle selamlasamadim bile. Ortama gore potansiyel degiskenlik gosteriyor
İşte abi bilmiyorum. Bi kıza yanaşınca aaa bu sapık mı diyor. Hep sosyal medya dan oldu. O ilk adım nedir
İlk adim nedir biliyormusun tamamen tesadufi yaklasacaksin dogaclama olacak. Mesela denize girdigi yerde tas coksa uyaracaksin veya bu saatlerde deniz anasi cok oluyor diyip muhabbete baslayacaksin oyle sohbet acilacak direk gidip tanismak icin konusmayacaksin
Anladım abim çok sağol. Biliyorum bu işler şans tamamen. Bilirsin belki sevgilisi bile vardır. Ne bileyim arkadaş olur eş olur. Hayırlısı bu işler. Çok üstünde durmuyorum zaten
Ya sonucta sevgiliside olsa sen sohbet etme amacli yaklasirsan herturlu duruma gore yon verebilirsin. Hayirlisi olsun hakkinda
Sağol abim
Kiz düşürmek nedir ya
Bu nasıl bir deyim
Nadil bir karaktersizsiniz la siz
Bacını da başkası düşürüyo bilgin olsun
Peki 😊😊
Ben Altınkum kordon da hangi akşam gezsem en az 4 kız yazardı. Yazın orası cıvıl cıvıl. Ya yerli bulcan ya da yazdan yaza.
Yetenek biraz da
Yok be. Mekan da oturuyorum öyle, gelip tanışabilir miyiz diyorlardı. Ben de kabul etmiyordum
oltaya balık mı dusuruyon ya kafa yapısına bak evlerden ırak
Evde kalmış kız zihniyeti. Devam böyle teyzem
puhahaha zoruna mı gitti
Lan niye zoruma gitsin. Biriyle tanışmam size neden batıyor. Tanışmak kötü bişey mi
hepiniz şeyinizin kölesi olmuşsunuz
Yoo belki evlenicem. Kader bu. Belki de senle. Bilemezsin
Arayan bulur uzayda yaşasa bile 😊👍
Aynen öyle aramak lazım