Tatil & Seyahat Tatil kazanma şansı! Çift kişilik muhteşem bir Voyage tatili kazanmak ister misin? (Sayfa 3) Etstur Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3428 Tatil kazanma şansı! Çift kişilik muhteşem bir Voyage tatili kazanmak ister misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 62 kişi beğendi
Çimengözlüsevdiğim Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Bilmem ki ister miyim acaba 🤔😂😄😂 0 0 Yorumla
KomplikeceBirBeste Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Sap başıma tatil mi yapayım? :D 0 0 Yorumla
Uykucununşirinesi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Iatemem diyen var mi onu soracaktin asıl 0 0 Yorumla
eemmemememi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Ayy keşke ama kim kaybet de ben bulucam 0 0 Yorumla
Balkanlı1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 49% +1 yıl Tatile gitcek kimsem yok 😂 polis kampina mahkum 0 0 Yorumla
Sudenazceylaner Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Voyage 1 hafta kaldım otele aşık oldum 0 0 Yorumla
Odysseyy Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Kazandım diyelim kimle gidicem ki😂😂 0 1 Yorumla asi-ve-mavi +1 yıl Onumu düşünüyor sun :) Yorumla
Jassmenn Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 54% +1 yıl Voyage Belek'e gitmiştim, tavsiye ederim ☺ 0 0 Yorumla
bay_enco Takip Et Master Yaş: 50 , eic 39% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 306 cevap paylaştı. Sevgilimle giderim. 0 0 Yorumla
ZeytinliÇikolata Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Çıksa da gidemem ki, zamanım yok, çalışıyoruz. 0 0 Yorumla
comeTotheLight Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Tek gitmek isterdim veya bir kizarkadasimla 0 0 Yorumla
BurCuuu02 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Çok ısrar ettin gidelim ayol 😁 0 1 Yorumla poyrazada +1 yıl Ayol 😂😂😂 Yorumla
Kâlpkırrmz Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yaptığımız rezervasyonumu kazanıcaz anlamadım🤔 0 2 Yorumla depresyonlaramcam +1 yıl Herhangi bir rezervasyon yapiyosun, parasini veriyosun, onunla bir alakasi yok. Sonra o rezervasyonu yaptigin icin beles tatil imkani kazanbiliyosun ilkinden bagimsiz olarak. Yani zaten tatile gidecek olanlar icin bir firsat, cekilis degil Yorumla Kâlpkırrmz +1 yıl @depresyonlaramcam 2. Tatil yapma imkanı bulana güzel fırsat. Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben tatile giderim zaten. 0 0 Yorumla
selin889 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Evett gitmek isterim kuzenimle 1 1 Yorumla poyrazada +1 yıl Niye Yorumla
Ortasındasav Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl @keskin_kalem i gönderirim. 0 4 Yorumla Keskin_Kalem +1 yıl Beraber gideriz Yorumla Ortasındasav +1 yıl @Keskin_Kalem İki oda varsa evet. Yorumla Keskin_Kalem +1 yıl Sen balkonda yatarsın Yorumla 1 yorumu gör Ortasındasav +1 yıl @Keskin_Kalem olabilir Yorumla
FransadakiHatun Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Zaten tatil şehrinde yaşıyorum 0 3 Yorumla cesur12 +1 yıl Nerde Yorumla FransadakiHatun +1 yıl Marseille Yorumla cesur12 +1 yıl Ooo cok gzl beni de alsana oraya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
321Cevap
Bilmem ki ister miyim acaba 🤔😂😄😂
Kim istemez ki böyle bir tatili
Harika fırsat, teşekkürler KS! 💕
Sap başıma tatil mi yapayım? :D
Sevgilim olsaydı giderdim fakat yok
ay anneciğimle giderim😂
Iatemem diyen var mi onu soracaktin asıl
Ayy keşke ama kim kaybet de ben bulucam
Tatile gitcek kimsem yok 😂 polis kampina mahkum
Evet ailemden biriyle
İsterim ama tek qiderim 😁😁😁😁
E gidelim madem :))
tatile çok ihtiyacım var
Voyage 1 hafta kaldım otele aşık oldum
Kazandım diyelim kimle gidicem ki😂😂
Onumu düşünüyor sun :)
Voyage Belek'e gitmiştim, tavsiye ederim ☺
Sevgilimle giderim.
Bu otel de kaldım, acaba şu an ne kadar?
Çıksa da gidemem ki, zamanım yok, çalışıyoruz.
BENi de listeye ekleyin😬😬
Yogun tempo isten tatil yuzu göremiyoruz
gitsem hiç fena olmaz
Ben her zaman olduğu gibi inandım, dürüst bunlar
Antalya’ya gitmeyi çok istiyorum
Bedavadan tatil fırsatı. Daha ne olsun?
Valizimi hazırlayayım:)
Kim istemeZ
Tatil kazanmak istiyorum
Tek gitmek isterdim veya bir kizarkadasimla
Bunun için bir kişiye ihtiyacım var ☺️
Afrika turunuz var mı
Çok ısrar ettin gidelim ayol 😁
Ayol 😂😂😂
100 kişiye çıksa da ben olmam içlerinde
en samimi arkadaşımla giderim
Yaptığımız rezervasyonumu kazanıcaz anlamadım🤔
Herhangi bir rezervasyon yapiyosun, parasini veriyosun, onunla bir alakasi yok. Sonra o rezervasyonu yaptigin icin beles tatil imkani kazanbiliyosun ilkinden bagimsiz olarak. Yani zaten tatile gidecek olanlar icin bir firsat, cekilis degil
@depresyonlaramcam 2. Tatil yapma imkanı bulana güzel fırsat.
Tatili belese getirdim ben
tabiki en yakın arkadaşımla :)
Nerede ama bu tatil
O da önemli
Şans olsaydı anamız kız doğururdu ne tatili
Sevdiceğimle giderim tabikide bana ciksa keske
Keşke benim olsa ✋🏻 Ama impassable 🤔
Henüz tatil yapma lüksüne sahip olamadık.
Tatile gitmek istiyorum 😫
Ben tatile giderim zaten.
Süper ama bana denk gelir mi 😔😔
Birazcık şansım olsa sevgilim olurdu :)
Evett gitmek isterim kuzenimle
Niye
O beklediği ben değilimdir kesin
@keskin_kalem i gönderirim.
Beraber gideriz
@Keskin_Kalem İki oda varsa evet.
Sen balkonda yatarsın
@Keskin_Kalem olabilir
@Asimelek gel buraya😁😁
Zaten tatil şehrinde yaşıyorum
Nerde
Marseille
Ooo cok gzl beni de alsana oraya
ben sizin eleksus oteldeğ tatil yapmak istiyorum !
Çok isterim etstur mükemmel iyi
ETS'yle ben seyahate çıkarım!
hee kazanmak isterimm
isterim ama iş ah iş:))
katılayım bari :D arkadaşımla giderim
Nasıl katilicaz çekilise
Kazanmak değil se para olsa giderim
Tatilden tatil kazan derken?