Kendim olarak dalgalı denizde yüzmeyi seviyorum, deniz o gün sakinse girmiyorum, sıkılıyorum. Çevrem sevdiğim şeyler konusunda pek anlam veremiyorlar bana.:)
Dalgalı denizi mi yoksa durgun denizi mi seversiniz?
O dalganın içine dalmayinca kendini iyice yormayinca dayak yemiş gibi yatmayinca ne anlamı var denizin😇 Ama yukarıdaki dalga.. çoğu dalgada deniz pislesir ve insanın içi almaz.. sabahın çarşaf gibi denizide kaçmaz ama😇
Dalgalı deniz beni kendine çeker, intihara meyleder, gel içimde ciğerlerini patlatana kadar dal derinime der. Elimde ananaslı malibum ile taşakbüzen bir deniz tahayyül +tercih ediyorum.
Dalgalı daha iyi bir dalga geliyor acayip çoşuyorum birden bire böyle koltuklarıö kabarır göğsüm balon gibi şişiyor böyle dalga olunca Fasom tavan yapıyor 😊
Dalgalı denizde insan resmen dayak yiyor ya denize girdiginden bir sey anlamiyorsun ki Dalga severleri miamiye alalım Ben durgundan yanayim allahtan bizim buralarda hep durgun deniz
Dalgalı denizde yüzemezsin anca cebelleşirsin. bir gün şileye gittik arkadaşlarla. Acayip dalgalıydı ve akşam olduğunda pertiniz çıkmıştı resmen dalgalar döve döve bir hal etmişti bizi
Okudum tabii ki sen dalgalı denizde yüzmeyi seviyorum demişsin ben sana soruyorum hangisini daha çok seviyorsun diye ben mesela yüzme olarak durgun denizi severim ama oturup rakı içeceksen sahilde denize izleyeceksen dalgalı denizi tercih ederim
En İyi Cevaplar